Ga naar de inhoud

Corona Direct en Just Russel sluiten partnership

De directe verzekeraar Corona Direct slaat de handen in elkaar met Just Russel, een start-up in gepersonaliseerde honden- en kattenvoeding. Samen willen ze inzetten op het algemene welzijn van honden, maar ook op de gemoedsrust van hun baasjes in geval van onvoorziene voorvallen. Dankzij het partnership biedt Just Russel haar klanten, naast gezonde hondenvoeding, vanaf nu ook de hondenverzekering van Corona Direct aan. Met de samenwerking mikken Corona Direct en Just Russel op gezondere honden en geruste baasjes.
Louis Mortreu, co-founder van Just Russel, legt uit: “Met deze samenwerking willen we de beste en meest complete gezondheidszorg voor elke hond realiseren, door zowel in te zetten op het algemeen welzijn van honden als op de gemoedsrust van hun baasjes.”

Met een gedeelde focus op een uitstekende klantenervaring die bovendien direct en digitaal is, hebben Corona Direct en Just Russel elkaar duidelijk gevonden. Els Blaton, CEO van Corona Direct Verzekeringen licht toe: “Net als Just Russel willen we zorgen voor baasje en hond en zijn we er fier op om dit op een directe en digitale manier te doen. We ondersteunen onze klanten rechtstreeks, zonder tussenpersonen. Bovendien willen we beide als digitale spelers nog verder innoveren ten dienste van de klant. Ik kijk dan ook uit naar de samenwerking met Just Russel, die ervoor zorgt dat honden én baasjes goed begeleid en ondersteund worden.”

Share