Ga naar de inhoud

Data Zoomark International 2023 bekend

Zoomark International, de internationale vakbeurs voor producten en uitrusting voor huisdieren, heeft officieel zijn data voor de volgende editie bekendgemaakt: van 15 tot 17 mei 2023 zal dit internationale event voor de petcare-industrie opnieuw in Bologna plaatsvinden. De meest toonaangevende bedrijven uit de industrie en professionals zullen er samenkomen om de nieuwste trends te ontdekken, partnerships te sluiten, nieuwe zakelijke uitdagingen aan te gaan en dergelijke meer.
“Zoomark International streeft steeds ambitieuzere doelstellingen na, met als doel de uitstekende resultaten te overtreffen die onverwacht in november 2021 werden behaald. De vakbeurs mocht toen ruim 60% internationale exposanten en bezoekers uit 83 verschillende landen verwelkomen, ondanks het feit dat de gevolgen van de coronapandemie nog duidelijk voelbaar waren”, benadrukt Antonio Bruzzone, General Manager van BolognaFiere. ” Zoomark International is een echt internationaal platform waar retailers en producenten/leveranciers uit de petcaresector samenkomen om zaken te doen. De bezoeker kunnen er talloze innovaties spotten, de huidige en toekomstige megatrends ontdekken en de recentste ontwikkelingen van deze continue evoluerende markt waarnemen.”

De komende editie van Zoomark International wordt officieel aan de internationale pers voorgesteld tijdens de vakbeurs Interzoo op woensdag 25 mei om 12.30 uur in de Hong Kong Room van de Press Suite in NürnbergMesse. Rowena Arzt, hoofd beurzen bij Interzoo, en Gordon Bonnett, CEO van WZF/ZZF, zijn de gastheren van deze persconferentie. Zij zullen de fakkel doorgeven tussen de twee beurzen, die als de belangrijkste Europese evenementen fungeren voor de internationale petcare-industrie: Interzoo vindt plaats in de even jaren, Zoomark International in de oneven jaren. Tijdens de persconferentie van 25 mei op Interzoo zal ook een overzicht worden gegeven van het Assalco-Zoomark Report van 2022 over voeding en verzorging van gezelschapsdieren, dat zoals altijd een actuele momentopname biedt van de Italiaanse petcarebranche.

De woordvoerders van BolognaFiere en Zoomark International zullen tevens de editie 2023 toelichten aan de internationale pers. Diverse populaire initiatieven van vorige edities worden hernomen, zoals de zone met nieuwigheden Pet Vision en Aqua Project, het gedeelte waar de aquariumproducten staan opgesteld. Daarnaast zullen ook nieuwe initiatieven worden belicht.
“De nieuwe editie van Zoomark International zal de focus werpen op innovatie, duurzaamheid en sociaal bewustzijn”, bevestigt Domenico Lunghi, Business Unit Director van BolognaFiere. “De show zal voortbouwen op de waardevolle expertise die we verzamelden tijdens de afgelopen 19 edities. Ook de positieve feedback die we kregen op de uitzonderlijke editie in november 2021 nemen we mee. Bovendien kijken we ook duidelijk naar de toekomst.”

Share