Ga naar de inhoud

De eerste editie van GET: “Gewaagd, maar geslaagd”

Tags:

Een veel gehoorde zin tijdens het nieuwe event voor de tuinretailbranche GET (Garden Experts Together): Wat gewaagd, maar meteen daaropvolgend ook ‘wat geslaagd’. De eerste editie van GET is een feit. Op 6 en 7 februari 2024 opende Tuincenter Claes zijn deuren voor andere ondernemers en experts in de branche.
Wat de familie Claes en de medewerkers in zo’n korte tijd bereikten, is waanzinnig. Vanuit de kerstperiode naar een volledige ingerichte winkel die klaar is voor het voorjaar, dat is gewaagd. Met ruim 55 expert-leveranciers en ongeveer 300 bezoekers bestempelt de organisatie de de eerste editie van GET als een succes. Met ‘samenwerken’ als rode draad heeft GET zich bewezen als een effectief en efficiënt event voor zowel leveranciers als bezoekers.

Als samenwerken keer op keer haar waarde heeft bewezen, laten we dit omarmen met GET. Dit is waar het allemaal mee begon. Dit vertaalde zich onder andere in de catering, de muziekkeuze en het touraanbod voor bezoekers: alles was tot in de details uitgewerkt met de experts. In elk detail van het event draaide het om samenwerken. Samenwerken met mensen die je kunt vertrouwen en die er net zo’n succes van willen maken als alle andere.

De eerste editie van GET markeert niet alleen een mijlpaal, maar ook vormt volgens de organisatie het begin van een veelbelovende herhaling, waarbij durf en samenwerken hand in hand gaan. De organisatie is vastberaden om dit vast te houden en om GET vaker te realiseren. ‘Samen kunnen we nog meer bereiken en nog meer successen behalen’, luidt het.

Share