Ga naar de inhoud

De Haan Petfood komt in nieuwe handen

Value Enhancement Partners (VEP) en partners hebben alle aandelen van de Nederlandse firma De Haan Petfood overgenomen. Deze producent van premium huisdiervoeding in blik is gevestigd bij Nieuwkoop, niet ver van Rotterdam. De heer Eddy Nijhof werd naar aanleiding van deze overname aangesteld als nieuwe Managing Director van De Haan Petfood. Het vorige management, bestaande uit Jolanda Ahles en Leo Hoogervorst, blijven het komende jaar nog betrokken om de transitie in goede banen te leiden. Eddy Nijhof is geen onbekende in de petfoodindustrie. Voorheen was hij onder meer aan de slag als Managing Director bij Scholtus Special Products, een Nederlandse producent van snacks voor honden en katten, en country manager bij Tolsa, een leverancier van kattenbakvulling.
“Al meer dan een halve eeuw produceert De Haan kwalitatieve huisdiervoeding voor een uitgebreide portfolio international klanten. Dankzij onze investeringen willen we het klantenbestand en het productgamma van De Haan uitbreiden, net zoals we succesvol deden bij Scholtus”, geeft Eddy Nijhof aan.
“We zijn enthousiast dat we, na onze geslaagde samenwerking bij Scholtus, terug samen met Eddy Nijhof aan de slag kunnen in de petfoodsector. Het feit dat De Haan steeds inzet op kwaliteit, vormt een stevige basis voor de toekomstige groei”, meldt Bjørn van Knippenberg, partner bij VEP.

Share