Ga naar de inhoud

De winnaars van de ANIDO-awards 2020 zijn bekend

Op de eerste beursdag van ANIDO konden de bezoekers op de stand ‘New@ANIDO‘ stemmen op wat zij de beste innovatie op de beursvloer vonden. Ook dit jaar deden de uitbaters van dierenspeciaalzaken en trimsalons dit opnieuw in groten getale. De bezoeker kon stemmen in twee categorieën, namelijk ‘Voeding’ en ‘Accessoires en verzorgingsproducten’. Bovendien konden ze dit jaar voor het eerst aanduiden welk product ze met een ‘Natural & Sustainable’-award belonen. 

In de categorie ‘Voeding’ ging de award naar Edgard & Cooper voor hun innovatie ‘Doggy Dental Stick’, een kauwsnack die ook de tandhygiëne bevordert. De tweede plaats was weggelegd voor het gamma ‘Barking Bakery’ van de Nederlandse firma Cat & Dog Supply. Op de derde stek eindigde het concept ‘Gezond Belonen’ van de firma Beeztees. 

De winnaar bij de ‘Accessoires en verzorgingsproducten’ werd de gps-tracker van de Franse onderneming Weenect. Het zilver ging in deze categorie ging naar de nieuwigheid ‘Spotted’ van Holland Animal Care. De ‘Wunderball’ van de firma Van der Basch Trading legde beslag op de derde plaats.

De ‘Natural & Sustainable’-award ging naar de firma ‘Supplies for pets’ voor hun ecologische en composteerbare poepzakjes. De verdienstelijke tweede was de firma I & I Pet Supplies met hun koffieboomkauwwortel XS. De firma ‘Edgard & Cooper’ mocht met het brons naar huis voor hun ‘Doggy Dental Stick’. 

Share