Ga naar de inhoud

Dibevo University, een dag vol infotainment en vakinhoudelijke lezingen

Bruisend infotainment, steengoede vakinhoudelijke lezingen en een gezellig netwerkplein met hapjes en drankjes, dat zijn de ingrediënten van Dibevo University, hét kennisevent voor iedereen in Nederland en Vlaanderen die professioneel werkzaam is in de huisdierenbranche. Kennis is saai? Niks daarvan, het wordt een energieke dag vol humor die zowel eigenaren als medewerkers een boost voor ondernemerschap, dier-, klant- en mensenkennis in het algemeen geeft. Dibevo University vindt plaats op zondag 9 oktober 2022. Oorspronkelijk zou het event doorgaan in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein (Nederland), maar een brand op woensdag 7 september jl. zorgde voor zware schade aan het gebouw. Toen een week later duidelijk werd dat Dibevo University daar niet kon plaatsvinden, is de Dibevo op zoek gegaan naar een vervangende locatie. Ondanks de korte tijdspanne lukte het om het complete event te verplaatsen naar een nieuwe locatie, namelijk het Hart van Holland in Nijkerk.

Dibevo University 2022 ziet er iets anders uit dan de vorige editie in 2018. Vanaf nu focust het event zich volledig op lezingen en presentaties. Er zijn dus geen stands met producten. De brancheorganisatie heeft meerdere keren geëxperimenteerd met hybride evenementen (zowel kennisoverdracht als productpresentaties), maar dat bleek nooit een ideale combinatie. Vanaf dit jaar schept Dibevo meer duidelijkheid scheppen in de tweedeling zoals die ooit is bedacht: in de oneven jaren de Dibevo-Vakbeurs (productpresentaties) en in de even jaren Dibevo University (kennisoverdracht). Hierdoor weten bezoekers beter wat ze kunnen verwachten.

Dibevo University 2022 biedt een mooi gevarieerd programma. Het event start met twee infotainmentlezingen en sluit af met een weergaloze spreker die nog even geheim wordt gehouden. Tussendoor is er een volledig verzorgde lunch die is inbegrepen in de ticketprijs. In de middag zijn twee reeksen parallelsessies gepland: drie die specifiek over dieren gaan en drie over ondernemen. Het volledige dagprogramma met uitgebreide info over alle lezingen is te vinden op www.dibevo-university.nl. Gedurende de hele dag kunnen bezoekers gratis hapjes en drankjes afhalen bij de cateringpunten en ondertussen even met collega’s of leveranciers bijpraten op het gezellige netwerkplein.

Een event als Dibevo University kan niet bestaan zonder gulle sponsoren. “Dat juist Edupet hoofdsponsor is geworden, is natuurlijk geen toeval”, zegt Dibevo-voorzitter Gijs van den Assum. “Edupet zet zich al jaren in voor een groter kennisniveau op de werkvloer, onder andere met de opleiding tot Prins Health Coach. Ook Gebr. De Boon, Farm Food en het Huisdier Kennis Instituut ondersteunen met hun sponsorschap dat kennis de sleutel is voor een toekomstbestendige huisdierenbranche. Ik ben oprecht blij met de extra inhoudelijke kracht die deze ondersteuning oplevert.”

Dibevo University praktisch
Datum: Zondag 9 oktober
Locatie: Hart van Holland in Nijkerk (Nederland)
Openingsuren: van 9 tot 17 uur.
Ticketprijzen: Ledenticket € 49, Niet leden-ticket € 69. Alle prijzen zijn excl. BTW
Meer info: www.dibevo-university.nl

Share