Ga naar de inhoud

Dibevo-Vakbeurs fors groter dan vorige editie

Na het succesvolle kennisevent Dibevo University in 2018 vindt dit jaar weer een echte Dibevo-Vakbeurs plaats waarbij de focus volledig op de producten ligt. De organisatie heeft twee grote veranderingen doorgevoerd: de beurs is anderhalf keer zo groot als de editie van 2017 en alle eten en drinken is dit jaar inbegrepen in de toegangsprijs. De Dibevo-Vakbeurs vindt plaats op 6 en 7 oktober 2019 in de Broodfabriek in Rijswijk. Door de toegenomen vraag naar standruimte is het aantal vierkante meters beursvloer ten opzichte van de editie van 2017 gestegen van 7.000 naar 11.000 m², verdeeld over twee hallen.
“De economie is op stoom, de werkloosheid historisch laag en er liggen volop kansen voor een gezonde business. De voorwaarde is dat je flexibel genoeg bent om in te spelen op alle toekomstige veranderingen. Vandaar ook het thema van deze vakbeurs: ‘Fit for the future’. Als organisatie hebben we gemerkt dat juist de leveranciers met een toekomstvisie zich pijlsnel hebben aangemeld als exposant. Het mooie is dat bezoekers van de vakbeurs kunnen leunen op de kennis van deze leveranciers”, zegt Dibevo-voorzitter Joost de Jongh.

Tijdens de Dibevo-Vakbeurs is alle eten en drinken helemaal gratis. Om 8.00 uur staat er bovendien al een klein ontbijtje (koffie/croissantje) voor bezoekers en exposanten klaar. Ideaal om eventuele files te vermijden en lekker vroeg aan het beursbezoek te beginnen. Ook parkeren in de nabijgelegen parkeergarage (50 meter van de Broodfabriek) is inbegrepen in de ticketprijs. De toegang tot de Dibevo-Vakbeurs kost 25 euro. Bezoekers die zich vooraf registreren op www.dibevovakbeurs.nl krijgen 7 euro korting op de ticketprijs en betalen dan nog maar 18 euro. Bedrijven die lid zijn van Dibevo ontvangen een ledencode die goed is voor vier gratis toegangskaarten. Voor extra kaarten betalen leden 15 euro. De vakbeurs is op zondag open van 9 tot 18 uur en maandag van 9 tot 19 uur.

Share