Ga naar de inhoud

Ecopots nadrukkelijk aanwezig in het Discovery Center op IPM Essen

De volgende editie van de internationaal belangrijke beurs IPM vindt volgende week plaats, van 24 tot 27 januari 2023 in Essen, Duitsland. Ecopots is partner van het Discovery Center, in hal 7. Daar vallen innovatieve POS-concepten en de laatste trends te ontdekken, dit jaar rond het thema ‘Green City’. De bekende ‘groene’ stylist Romeo Sommers thematiseert het belang van groene steden in de strijd tegen tegen klimaatverandering.
Hij werkt opnieuw samen met Ecopots, het duurzame merk van de Belgische plantenpottenfabrikant The Pots Company. Ecopots maakt indruk met functionele, tijdloze en duurzame plantenbakken voor gebruik binnen en buiten. Het merk is een pionier in het gebruik van gerecycleerde materialen voor plantenbakken. Alle producten worden gekenmerkt door hun tijdloze design in natuurlijke kleuren, zodat ze lang gebruikt kunnen worden en zelfs na jaren van gebruik nog steeds modern zijn. Ze zijn gemaakt van gerecycled plastic en hebben een unieke handgemaakte afwerking.
Dankzij deze eigenschappen zijn Ecopots de ideale plantenpotten voor Romeo Sommers: “Het is duidelijk dat we in een tijd van grote veranderingen zitten. Wij als industrie, maar ook als consumenten zijn zich meer en meer bewust van onze impact op de natuur. Tegelijkertijd realiseren we ons hoe belangrijk groen in onze leefomgeving is. Verantwoorde productie, de bewuste keuze voor neutrale kleuren die lang meegaan en een milieuvriendelijkere inrichting van onze woonruimtes door bijv. het gebruik van Ecopots maken deel uit van de huidige ontwikkelingen en zijn belangrijker dan ooit.”

Share