Ga naar de inhoud

Edupet presenteert inspiratiedag ‘Outside the box’

Tags:

Waar krijg je energie van en hoe zorg je dat jouw vuurtje blijft branden? Iedereen heeft het druk en dan is het lastig om soms stil te staan en buiten de kaders te denken. Daarom organiseert het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk op zaterdag 21 januari van 10:00 tot 17:00 de inspiratiedag ‘Outside the Box’. Tijdens deze dag kunnen dierprofessionals inspiratie opdoen om op een andere manier naar hun dagelijkse werk kijken. Deze dag is bij te wonen op locatie in het Nederlandse Veenendaal of online te volgen. Na elke lezing gaan de deelnemers met elkaar in gesprek. Door in een andere omgeving over verschillende onderwerpen te praten met andere mensen, wordt het brein geprikkeld en ontstaan nieuwe ideeën. Aan het eind van de dag keren de deelnemers huiswaarts met een berg nieuwe inzichten, praktische tips en leuke contacten. Daarnaast ontvangen ze een leuke goodiebag, certificaat inclusief accreditatiepunten en een samenvatting van alle belangrijke onderdelen van de dag.

Tijdens deze dag worden er 3 interessante lezingen door toonaangevende sprekers gegeven.
• De eerste lezing wordt verzorgd door Jan van Hooff, emeritus-hoogleraar ethologie en socio-ecologie aan de Universiteit van Utrecht. Hij zal meer vertellen over de herkomst van onze huisdieren.
• Na de lunch zal Sandra Mur-Bekaert kynologisch instructeur, gedragstherapeut en ondernemer in hart en nieren, de deelnemers laten nadenken over de stappen die gezet kunnen worden om een bedrijf te professionaliseren.
• Tot slot zal Marsha Reijgwart, wetenschappelijk opgeleide gedragsbioloog, een lezing geven over mens-katrelatie en welk effect het samenleven met verschillende typen mensen heeft op de kat.

Share