Ga naar de inhoud

Eheim wint Plus X Award’

Tags:

De Plus X Award wordt regelmatig uitgereikt voor de beste merken en producten ter wereld. Het wordt beschouwd als de grootste internationale innovatieprijs voor technologie-, sport- en lifestyleproducten. De Plus X Award biedt zeven kwaliteitskeurmerken in de categorieën innovatie, kwaliteit, design, gebruiksgemak, functionaliteit, ergonomie en ecologie. Daarnaast zijn er speciale prijzen voor merken die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan het partnerschap met de retail (en hen ondersteunen). De prijs ‘Specialist Trade Brand van het Jaar’ is niet gebaseerd op het oordeel van een vakjury, maar op een nationale enquête onder de betreffende vakhandelaren. In totaal vielen 62 merken in de prijzen in verschillende sectoren en productcategorieën: elektronica, smartphones, tuingereedschap, elektrisch gereedschap, outdoorapparatuur en ook aquaristiek. In die laatstgenoemde categorie ontving Eheim de Plus X Award als ‘Specialist Trade Brand van het Jaar’.

Eheim onderhoudt wereldwijd nauwe contacten met de vakhandel en ondersteunt hen met informatie en opleiding, maar ook met campagnes en evenementen. Zo zijn er roadshows waar klanten en professionals instructies krijgen over onder andere aquascaping of vijveronderhoud. Ook zijn er schappresentaties onder de naam ‘Digital Center’, waarin geconnecteerde Eheim-producten worden gepresenteerd.
“We zijn erg blij met de Plus X Award en bedanken de vakhandelspartners die voor ons stemden. We beloven dat we er alles aan zullen blijven doen om de vakhandel te ondersteunen. Goed advies en klantenservice zijn immers essentieel, zeker in de aquaristiek”, aldus Eheim-directeur Ibrahim Mefire Kouotou.

Share