Ga naar de inhoud

Geoffroy Lefebvre nieuwe CEO van zooplus

Tags:

zooplus, het toonaangevende Europese onlineplatform voor petcarebenodigdheden, kondigt de benoeming aan van Geoffroy Lefebvre als Chief Executive Officer en lid van de raad van bestuur. Lefebvre komt van Richemont, waar hij eerder eerder werkzaam was als CEO van de toonaangevende online luxemoderetailer YOOX NET-APORTER. Vanaf 31 oktober 2022 volgt hij Dr. Cornelius Patt op, die sinds 2006 CEO van zooplus was.
“zooplus heeft de volgende ontwikkelingsfase bereikt en we zijn blij met Geoffroy Lefebvre als nieuwe CEO. Samen met hem en het zooplus-team in heel Europa zullen we onze marktpositie, ons aanbod en het merk zooplus an sich verder versterken. Geoffroy beschikt over veel ervaring omtrent e-commerce en merkenuitbouw in een erg competitieve en hoogwaardige consumentenmarkt. Dit maakt hem de ideale persoon voor zooplus nu het bedrijf aan het volgende hoofdstuk van zijn groeiproces begint. Tevens willen we Dr. Cornelius Patt bedanken voor zijn buitengewone toewijding aan het bedrijf dat hij oprichtte. Namens het hele zooplus-team wensen wij hem het allerbeste voor de toekomst”, benadrukken Stefan Goetz en Johannes Reichel, leden van zooplus’ raad van bestuur.

“Als het toonaangevende e-commerceplatform voor huisdieren in Europa bevindt zooplus zich vandaag in een unieke positie om een versneld groeipad te volgen, ondanks de erg spannende tijden voor onze sector. De toewijding voor huisdieren en klantenservice zijn altijd de kern van zooplus geweest. Ik ben blij dat ik dit gepassioneerde team kan versterken en kijk ernaar uit om samen te werken met de collega’s in al onze Europese vestigingen. Samen willen we ons klantenbestand verder uitbreiden en van zooplus het ultieme, meest aantrekkelijke en meest innovatieve onlineplatform voor huisdiereigenaars maken”, specifieert Geoffroy Lefebvre, die voorheen onder meer ook als CEO bij Jaeger-LeCoultre en Baume & Mercier fungeerde.

Share