Ga naar de inhoud

Geslaagde opendeurdagen bij Petsolutions

Vorige maand vonden naar jaarlijkse gewoonte de opendeurdagen bij Petsolutions plaats. Na een afwezigheid van 2 jaar door COVID was dit een zeer succesvolle editie met meer dan 400 bezoekers. Zowel bestaande als nieuwe klanten maakten er kennis met heel wat nieuwe producten en konden genieten van interessante promoties en speciale aanbiedingen. Absolute blikvangers waren de nieuwe Playscent- en Expeditionlijn van Jack and Vanilla en het nieuwe assortiment voedingssupplementen van Dynapet.

Playscent
Playscent staat voor durzaam en intens speelgoed dat de zintuigen van de hond prikkelt: zien, proeven, ruiken en voelen. Het is verkrijgbaar in 3 smaken en kleuren: kip (geel), varken (rood), rund (blauw).

Expedition
De nieuwe sportieve & avontuurlijke lijn van Jack and Vanilla. Onder andere duurzame en stevige harnassen, leibanden en jasjes zijn te verkrijgen binnen deze lijn.

Dynapet
Petsolutions breidt zijn assortiment uit met deze hypoallergene voedingssupplementen voor honden ter aanvulling op een gebalanceerde voeding. Dynapet helpt gezondheidsproblemen op te lossen, maar ook te voorkomen.

Verder werden er tal van prijzen weggegeven via het prijzenspel. Zo ontving elke bezoeker een gratis Dynapet-display en werd de hoofdprijs, een helikoptervlucht, geschonken aan 2 gelukkige winnaars. Indien je de opendeurdagen gemist hebt en je wenst kennis te maken met het aanbod van Petsolutions of wenst advies voor het samenstellen van een kwalitatief assortiment, aarzel dan zeker niet contact op te nemen met één van hun deskundige medewerkers via sales@petsolutions.be.

Share