Ga naar de inhoud

Group Depré brengt Voskes Kat op de markt

De kat is het populairste huisdier in Europa, zo berichtte FEDIAF onlangs. In België zijn er ruim een half miljoen méér katten dan honden in de huishoudens. Reden te meer om een breed aanbod voeding voor katten te lanceren van het merk Voskes. Voskes heeft de afgelopen jaren gebouwd aan een aantrekkelijk assortiment voor katten met verrukkelijk natvoer in cups & cans, heerlijke creams & drinks en smakelijke snacks. Bovendien is er recent de introductie van smeuïge paté in innovatieve duurzame Tetra-verpakking. Het gamma is compleet met kwalitatief droogvoer in 5 recepturen.

De nieuwe lijn droge voeding Voskes Kat kwam tot stand na consumentenonderzoek. Hierin zijn de voedingsgewoonten van de katteneigenaar aan bod gekomen, net als de gewenste smaken en de gewenste verpakking. Deze bevindingen werden meegenomen in de uiteindelijke producten. Voskes Kat is een premium droogvoeding op basis van kip of zalm als hoofdingrediënt, zonder tarwe of maïs. Bovendien zorgen de prebiotica, β-glucanen en antioxidanten voor een gezonde spijsvertering en een sterk immuunsysteem. Het resultaat is een kernassortiment van de best verkochte recepturen voor zowel actieve jagers als rustige huistijgers. Natuurlijk is er ook aan de gesteriliseerde katten gedacht. Het assortiment bestaat uit telt 5 referenties, namelijk Kitten Complete kip, Adult Complete kip of zalm en Adult Sterilized kip of zalm. De kattenbrokjes van Voskes zijn verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 7 kg.

Voskes onderscheidt zich door het beste van 2 werelden te bieden met zowel een breed nat als een snelroterend droogassortiment kattenvoeding, aangevuld met heerlijke snacks & treats. Droogvoer is ideaal voor een goede mondhygiëne, terwijl natvoer gezonde urinewegen ondersteunt en de vochtinname vergroot. Een volledig gamma is daarmee beschikbaar voor de consument, die zijn/haar kat wil voeden en verwennen, zelfs de meest kieskeurige kat! Voskes is een merk van Group Depré en een gevestigd merk op het gebied van katten- en hondensnacks in Nederland. Voskes kenmerkt zich door het werken met kwalitatief zeer goede ingrediënten met een oog voor duurzaamheid. De specifieke behoeften van de huisdieren staan steeds voorop, maar er wordt niet voorbijgegaan aan de wensen van de baasjes die hun beestjes gezonde en lekkere voeding willen voorschotelen. De slogan van Voskes luidt daarom niet voor niets ‘The Taste of Happiness’!

Share