Ga naar de inhoud

Gutsy, Frontpro en Just Russel in de prijzen

Tags:

Voor het 16de jaar op rij hebben meer dan 10.000 Belgische consumenten tal van innovatieve producten getest en geëvalueerd in het unieke concept ‘Gekozen Product van het Jaar’. Het onafhankelijke onderzoeksinstituut Nielsen voerde het onderzoek. Ook 3 producten uit de petcarebranche werden verkozen. Zo werd de Gutsy Chicken Munchies uitgeroepen tot ‘Gekozen producten van het Jaar’. Gutsy biedt een hoog premium gamma aan van hondenvoeding voor kleine, grote volwassen honden van alle rassen en puppies. Kip en insecten zijn hoogwaardige proteïnebronnen, die heerlijk smaken en beter verteren. Het product is volledig graanvrij, met zoete aardappel toegevoegd wat beter is voor het imuumsysteem en allergieën uitsluit. Appels, wortels, rode biet, veenbessen en erwten vormen een ideale mix voor natuurlijke mineralen en vitamines.

Ook FRONTPRO® is een ‘Gekozen Product van het Jaar’. Deze nieuwe, smakelijke kauwtablet zonder voorschrift beschermt een hond 30 dagen lang tegen vlooien en teken. Ze is gemakkelijk te geven, met of zonder voedsel. Het product doodt vlooien binnen acht uur voordat ze eieren leggen. Hierdoor wordt besmetting van de leefomgeving voorkomen. Eén enkele Frontpro-kauwtablet volstaat voor de behandeling van een vlooien- en tekenplaag.

Tot slot behoort ook de gepersonaliseerde hondenvoeding van Just Russel tot de winnaars. Iedere hond is uniek en heeft andere noden. Daarom stelt Just Russel aan de hand van het ras, leeftijd, geslacht, conditie en activiteit een voedingsplan samen op maat van de hond in kwestie. 

Share