Ga naar de inhoud

Happy Cat op nr. 1 in Top Rated Brands 2021 van CheckForPet.de

Happy Cat is uitgeroepen tot best beoordeelde merk 2021 in de categorie droogvoer in de Top Rated Brands 2021. De natuurlijke diervoeding voor katten behaalde een score van 4,5 uit 5 sterren in onafhankelijke reviews van consumenten. In totaal werden 40 kattenvoermerken gerangschikt op basis van 6.836 beoordelingen via de website CheckForPet.de. Katteneigenaren zijn het meest tevreden over het droogvoer van Happy Cat. Ook in de categorieën prijs-kwaliteitverhouding en samenstelling scoort het merk in de Top Rated Brands 2021 respectievelijk een top 5- en top 3-notering.
Ook de snacks van Happy Dog zijn geliefd bij de consument. Het merk wordt het best beoordeeld op het gebied van prijs-kwaliteitverhouding. Happy Dog behaalde 4,3 uit 5 sterren in onafhankelijke reviews. In totaal werden 9 hondenvoermerken gerangschikt, gebaseerd op 1.416 onafhankelijke beoordelingen.

Arian Tak, importeur Happy Dog en Happy Cat in Nederland en België, is trots op het resultaat. “Wat wij alláng weten, namelijk dat onze natuurlijke diervoeding de beste voeding is voor hond en kat, wordt hiermee bevestigd door de honden- en katteneigenaren zelf. Mooier kunnen we het nieuwe jaar niet beginnen!”

Met de Top Rated Brands 2021 ziet de consument in één oogopslag de best beoordeelde merken voor katten en honden. Het kwaliteitslabel van CheckForPet.de maakt onderscheid tussen droogvoer, natvoer en snacks. Uit ruim 250 verschillende foodmerken is de ranglijst bepaald. Hiertoe werden 150.558 onafhankelijke en transparante beoordelingen van honden- en katteneigenaren geëvalueerd. Elk voermerk kan worden beoordeeld met maximaal 5 sterren in de categorieën algemene tevredenheid, prijs-kwaliteitverhouding en samenstelling.

Share