Ga naar de inhoud

Horta stelt Joris Pitteurs aan als co-CEO

Tags:

Horta, de toonaangevende groepering van zelfstandige speciaalzaken voor tuin en dier, kondigt met genoegen de aanstelling aan van Joris Pitteurs als co-CEO, naast huidig CEO Jan Van Rossem. De benoeming van Joris Pitteurs markeert een belangrijke mijlpaal voor Horta, het bedrijf wil zijn positie als toonaangevende retailer in de tuin- en diersector versterken en zich voorbereiden op verdere groei en succes in de markt. Deze stap is dan ook genomen om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen en de verdere groei van de Horta-groep vorm te geven.
“Joris zijn nieuwe rol formaliseert hoe we al lange tijd samenwerken”, aldus Jan Van Rossem, ondertussen al meer
dan 22 jaar bestuurder bij Horta. “Iedereen die nauw betrokken is bij Horta, weet dat Joris in de praktijk, al voor een
groot deel de rol als CEO op zich neemt. Het feit dat we dit nu formaliseren is dan ook een logisch gevolg.”

“9 jaar geleden ben ik gestart als COO van Horta en ik mag zeggen dat het al een geweldig avontuur is geweest”, vertelt Joris Pitteurs. “Ik ben bijzonder trots op wat we hebben opgebouwd en op het traject dat Horta al heeft afgelegd. Door onze kennis en expertise op de winkelvloer te brengen, hebben we een unieke marktpositie verworven. Het is alvast onze bedoeling om deze hoekstenen de komende jaren nogmeer te onderlijnen. Ik kijk met vertrouwen naar de toekomst.”
Als co-CEO’s zullen Jan en Joris nauw blijven samenwerken om de visie en missie van Horta voort te zetten. Horta gelooft dat het via zijn compleet pakket aan professionele diensten een belangrijke meerwaarde kan betekenen voor de zelfstandige tuin- en dierspeciaalzaken in ons land. Het Horta-verhaal uitdragen en het netwerk van winkels uitbreiden wordt dan ook een belangrijke focus van de huidige CEO Jan Van Rossem. Daarnaast wordt Joris verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur en de operationele activiteiten van Horta.

Share