Ga naar de inhoud

Horta voegt 2 nieuwe vestigingen toe aan haar netwerk

Tags:

Horta, de expert in tuin en dier, zet haar expansie verder met de opening van twee nieuwe vestigingen. Enerzijds treedt tuincentrum Decaflor, een mooie familiezaak gespecialiseerd in alles voor tuin, toe tot Horta ATD nv en wordt het omgetoverd tot Horta Rekkem-Decaflor. Bovenop het enorme tuinassortiment dat het tuincentrum reeds aanbood, komen er 3 gloednieuwe afdelingen bij met een focus op dier, barbecue en bakken. Een opwindende nieuwe bladzijde in het verhaal waar Pablo Derhore, Gwladys Muchery en hun dochters Lou (20) en Lili (17) nu al drie decennia aan schrijven.
Daarnaast opent ook een gloednieuwe Horta-winkel in Wuustwezel haar deuren. In de winkel, gelegen op de Bredabaan, vindt de consument een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten voor tuin en dier, vakkundig advies en een warm onthaal van het gepassioneerde Horta-team. Deze lokale experts staan klaar om hun expertise te delen en de Wuustwezelse gemeenschap te inspireren.
“We kunnen niet wachten om haar wortels te verdiepen in Wuustwezel. We willen een bron van groene inspiratie zijn voor alle inwoners, of ze nu doorgewinterde tuiniers zijn of net hun eerste stappen zetten in hun groene avontuur!”, klinkt het bij Horta.

Share