Ga naar de inhoud

Maxi Zoo breidt Belgisch netwerk verder uit

Tags:

Vestiging nr. 51 en nr. 52 van dierenspeciaalzaak Maxi Zoo, dat deel uitmaakt van de Europese marktleider Fressnapf-groep, zijn weldra een feit. Op 28 april 2023 opent in Brugge Sint-Kruis een nieuwe Maxi Zoo-winkel de deuren. Het is niet enkel de 51ste winkel van de dierenspecialist in België, maar tevens de eerste volgens het vernieuwde winkelconcept van de keten. Dat verwelkomt mens en dier in een complete belevingswereld. Niet alleen de buitenkant van de winkel kreeg een moderner jasje, ook de binnenruimte zal overzichtelijker zijn dankzij de lagere rekken en een duidelijker wegwijzersysteem. Belevingsmodules en inspiratiewerelden helpen klanten om nieuwe producten te
ontdekken en ideeën op te doen. Het pronkstuk van de winkel, de Meat Corner, belooft alvast de favoriet van alle viervoeters te worden: in deze zone wordt een uitgebreid aanbod vleesproducten en -snacks gepresenteerd.

Diezelfde dag opent ook het nieuwe filiaal in Couillet (nabij Charleroi) zijn deuren. Deze vestiging ligt op een boogscheut van het winkelcentrum Bellefleur, dat verschillende winkels en eetgelegenheden
samenbrengt, zoals ZEB, Lunch Garden, Maisons du Monde en CASA. De nieuwe Maxi Zoo-winkel is een directe buur van het winkelcomplex en vlot te bereiken via invalsweg Route de Philippeville. De zaak telt voldoende parking voor zijn bezoekers.
“We willen dierenbaasjes nog meer op hun wenken kunnen bedienen. Daarom zullen er jaarlijks telkens een tiental winkels opengaan over heel België, zodat er altijd wel een Maxi Zoo-winkel in de buurt is”, stelt François Valdivieso, CEO van Maxi Zoo België.

Share