Ga naar de inhoud

Nieuwe General Manager bij ACO

Tags:

Na 21 jaar aan het ACO-roer te hebben gestaan, verlaat Eddy Muyldermans het bedrijf dat hij mee groot maakte. Met veel trots en een hoofd vol herinneringen geeft hij de fakkel door aan Nico De Broyer.
“Ik heb 21 jaar lang voor ACO gewerkt, ik heb dat altijd héél graag gedaan, maar op een gegeven moment moet je kunnen loslaten om het bedrijf alle kansen te geven om te blijven groeien. Die tijd was nu aangebroken. Ik blijf wel op deeltijdse basis bij ACO als consultant om de ontwikkeling van de businessunit ‘building material’ internationaal op de kaart te zetten. Hier kijk ik ook heel hard naar uit om toch mijn expertise en ervaring ten dienste te kunnen stellen”, aldus Eddy Muyldermans.

Hij wordt opgevolgd door Nico De Broyer, die heel wat ervaring telt binnen de projectenwereld.
“ACO is een sterk bedrijf en vooral in het ‘House & Garden’-assortiment blinkt het uit. Het behouden van deze sterke marktpositie zal één van de voornaamste uitdagingen zijn. Naast uitdagingen zie ik eigenlijk vooral heel wat kansen. De projectenmarkt is zeker iets dat verder kan ontwikkeld worden. We hebben ontzettend veel competente en gepassioneerde mensen aan boord, echte experten. Het is nu aan ons om die specifieke business nog verder te laten groeien, de methodieken onder de loep te nemen en de nodige tools te ontwikkelen om kort op de bal te kunnen spelen”, stelt Nico De Broyer.

Share