Ga naar de inhoud

Noteer de data van ANIDO 2022 in uw agenda

ANIDO 2022 zal plaatsvinden op zondag 13 en maandag 14 februari 2022 in Kortrijk Xpo. De 22ste editie van dé tweejaarlijkse vakbeurs voor de volledige petcarebranche in de Benelux en (Noord-)Frankijk biedt een gespecialiseerd aanbod producten, accessoires en diensten voor dierenspeciaalzaken of winkels met een petafdeling (tuincentra, DIY-zaken, trimsalons, aquariumhandels, handels in granen…). 
Ook in de huidige uitzonderlijke tijden omwille van de coronacrisis blijven huisdieren een belangrijke(re) rol spelen binnen het gezin. Pet parents verwachten een gepersonaliseerd aanbod voor hun dieren, zowel op gebied van voeding, gezondheid en verzorging als qua accessoires die comfort en functionaliteit combineren. De petcaresector wordt ook steeds duurzamer en de e-commerce kende de afgelopen maanden een exponentiële groei. Bovenvermelde trends zullen zker in de kijker worden gezet op ANIDO 2022, zowel via het exposantenaanbod als via de randactiviteiten.

Nieuw tijdens de komende editie is het feit dat ANIDO op maandag 14 februari 2022 zal overlappen met de vakbeurs DIY, Pro & Garden: het tweejaarlijks treffen voor de doe-het-zelfzaken, de vakhandel en de tuincentra. De specifieke overlappende bezoekersprofielen van beiden beurzen, namelijk de doe-het-zelfzaken, de hypermarkten en de tuincentra, zullen zich voortaan kunnen registreren voor een gratis combiticket om beide beurzen op dezelfde dag (eventueel met de collega’s van de petafdeling) te bezoeken in Kortrijk Xpo.

ANIDO 2022 wordt bovendien een ‘hybride-event’, d.w.z dat de ‘on site’ fysieke beurs wordt aangevuld met een interactief onlineplatform. Zo worden nieuwe digitale elementen toegevoegd zoals chatten, livestreams en vooral smartsearchfuncties. Het is een efficiënte en extra tool voor zowel exposanten als bezoekers om waardevolle contacten te leggen binnen de pet are ommunity en dit zowel kort vóór, tijdens als nà ANIDO.

De exposanteninschrijving van ANIDO 2022 start eind februari 2021. Voor meer info en een standreservatie, contacteer de organisatie via anido@kortrijkxpo.com of telefonisch op het telefoonnummer +32(0)56 24 11 22.

Share