Ga naar de inhoud

Ontdekte u ook deze producten tijdens de Dibevo-Vakbeurs 2021?

Aan nieuwigheden geen gebrek tijdens de voorbije editie van de Dibevo-Vakbeurs. Wij geven u alvast een overzicht van de talrijke noviteiten die de standhouders op de bezoekers ‘afvuurden’.

Affinity Nederland
Nieuw op de Europese markt is het merk Nature’s Variety, dat natuurlijke honden- en kattenvoeding van hoge kwaliteit aanbiedt. De gebruikte ingrediënten komen steeds uit de buurt van de productiesite. Daarnaast wordt ook gebruik gemaakt van recycleerbare verpakkingen. Deze divisie bedient ook de Vlaamse markt, de Franse afdeling van Affinity staat in voor Wallonië.

Altranet
HappySoaps stimuleert een natuurlijke vachtverzorging. Deze Shampoo Bars zijn in Nederland met de hand vervaardigd op basis van natuurlijke ingrediënten. Bovendien is de zeep volledig palmolievrij en pH-neutraal. Ze zorgen ervoor dat de vacht van de hond opnieuw volledig proper wordt. De verpakkingen zijn volledig plasticvrij.

Animal Boulevard
In het gamma hondenkussens uit ribfluweel werden enkele nieuwe kleuren geïntroduceerd. De No Waste-speeltjes beantwoorden aan de vraag naar duurzame producten: ze zijn immers vervaardigd met stofoverschotten. Verder werd een nieuw assortiment hals- en leibanden voorgesteld. Deze zijn van Europese makelij. Tot slot kon de bezoeker ook nog enkele nieuwe eet- en drinkkommen ontdekken.

Aquadistri
Deze groothandel in aquariumbenodigdheden bestaat dit jaar 35 jaar. Door de coronacrisis kon dit helaas niet met een groot feest worden gevierd, maar de firma liet deze mijlpaal op de DIbevo-Vakbeurs toch niet onopgemerkt voorbijgaan. Zo kon de bezoeker via een wedstrijd tal van mooie prijzen winnen. Op de stand werd diverse prachtig ingerichte aquaria getoond. Voorts werden enkele nieuwe referenties van aquariumdecoratie gelanceerd.

ASP International
Het Zwitserse merk Curli introduceert bij zijn harnassen een nieuwe, gepatenteerde sluiting, die uitblinkt door zijn gebruiksgemak. Het harnas kan in 1 klik worden dichtgemaakt en is met 1 hand aan de leiband te bevestigen. Deze robuuste sluiting is vervaardigd uit polyoxymethyleen. Tevens beschikken de nieuwe harnassen nu over een nog betere pasvorm en zijn ze 20% lichter dan voorheen.

Beeztees
Onder het merk ‘Designed by Lotte’ werd een nieuwe kussencollectie voorgesteld. Daarnaast ambieert deze firma om tegen 2025 binnen elke relevantie productcategorie een eco-vriendelijke referentie aan te bieden. Om deze doelstelling kracht bij te zetten, introduceerde men de lijn Minus One by Beeztees, een assortiment accessoires voor honden en katten die geproduceerd worden op basis van gerecycleerde materialen en dus uitblinken qua duurzaamheid.

Boooi
Dit Nederlandse bedrijf was niet alleen nieuw op de Dibevo-Vakbeurs, maar zelfs op de petcaremarkt, want ze zag pas begin dit jaar het levenslicht. Naast hondenkussens biedt de firma ook halsbanden en riemen aan. Deze worden handgemaakt in Mexico, waarbij de touwen op een traditionele manier worden geweven. Kenmerkend voor deze collectie zijn de vrolijke kleuren.

Bravoer
Op de beurs werd dit nieuwe merk van hondenbrokken gelanceerd. Opvallend is de verpakking: de voeding wordt namelijk in kartonnen dozen gepresenteerd. Er is keuze tussen 12 verschillende smaken. Bravoer wil vooral de imperfectie van elke hond vieren: ieder dier moet gewoon zichzelf kunnen zijn en daar wil het merk op inspelen. Tevens wordt er ook diepvriesvoeding aangeboden. Het merk richt zich eveneens tot de Belgische markt.

Brick & Lemons
Dit bedrijf werd pas in september 2021 opgericht, maar tekende toch al present op de Dibevo-Vakbeurs. Er worden 3 merken verdeeld. In eerste instantie is er het Britse Clydach, dat naast brok- en natvoeding ook snacks en zalmolie aanbiedt. Deze producten vallen op door hun hoog versvleesgehalte. Het Duitse merk AniPuro produceert hoogwaardige snacks, die een 100% traceerbaarheid hebben tot bij de boer. Tot slot distribueert men de supplementen van Ocean Feed Pet. Het is de bedoeling van deze firma om ook de Belgische markt te betreden.

Carnis
Enerzijds toonde deze exposant de nieuwe verpakkingen van zijn droogvoeding voor honden en katten. Daarnaast pakte men uit met het concept Foodbox en Playhouse. Deze omvat niet alleen lekkere brokvoeding, maar de verpakkingsdoos kan eenvoudig tot een speelhuis worden omgetoverd, die de puppy of de kitten eindeloos speelplezier garandeert.

Dog & Cat Supply
Deze standhouder wil de honden- en katteneigenaars aan het bakken zetten voor hun geliefde viervoeter. Daarom introduceerde men een ruim assortiment bakmeel en -producten waarmee men zijn huisdier talrijke lekkernijen kan voorschotelen. Om de verkoop te stimuleren, is er een aantrekkelijke display verkrijgbaar. 

Dogs With a Mission
Deze Nederlandse firma pakt jaarlijks uit met 1 vaste en 2 wisselende collecties. Veel aandacht was er alvast voor deze halsbanden met franjes. Verder noteren we dat er nu ook hondenmanden verkrijgbaar zijn.

Dierengroothandel Overbeek
Alpoekoe is een volledig natuurlijk nestmateriaal dat van alpacawol vervaardigd is. Dankzij de superzachte wolvezels, het isolerend karakter en het feit dat het geen vocht absorbeert, is dit product erg geschikt voor vogels en kleine knaagdieren.

Diervoeding Tak
Happy Dog Sensible India is een volledige, vegetarische en tarwevrije voeding voor volgroeide honden vanaf 11kg, vervaardigd op basis van kurkuma, kokos, rijst, veenbessen en erwten. Het voer bevordert de gezondheid van de vacht en de huid. Tevens presenteerde men de Happy4Pets Meat Smoothie, die kwaliteitsvlees, verse groenten en waardevolle kruiden bevat. Voor honden zijn er de smaken rundvlees met wortelen, kip met appels en lamsvlees met rijst. Voor katten is er de keuze tussen lam, rund en kip.

Edgard & Cooper
De aandacht ging hier uit naar de twee nieuwe, plantaardige recepten van hondenvoeding, namelijk ‘beetroot & pumpkin’ en ‘carrot & courgette’. Deze maaltijden zijn erg voedzaam, evenwichtig en compleet. Bovendien worden deze brokken op een duurzame manier geproduceerd: hun CO2-score ligt immers ruim 40% lager dan die van de gemiddelde vleesvoeding.

Ekoo Animal Bedding
Een eerste innovatie was de Ekoo Tofu Cat Litter, die excelleert op het vlak van duurzaamheid. Ze is immers gemaakt van tofu, een restproduct van de sojaproductie. Kenmerkend is het erg hoge absorptiegehalte en de sterke klontervorming. De litter (99% stofvrij) is beschikbaar in 4 varianten: babypoeder, lavendel, groene thee en neutraal met actief kool. Ook nieuw was Stay Away, een diervriendelijke muizen- en rattenverjager die werkt op basis van een biologische geurstof. 

Eye4Pets
Blikvanger op deze stand was de WAW shock absorber, die zorgt dat zowel het baasje als de hond zorgeloos kunnen wandelen. Het product reduceert de trekkracht tot 40%, waardoor de hond o.a. beschermd is tegen cervicale letsels. Bovendien wordt de kans op verstuiking, ontwrichting en blessures bij de hondeneigenaar fors teruggedrongen.

Farm Food
Kennis blijft cruciaal voor de vakhandel. Daarom presenteert deze Nederlandse onderneming nu zijn e-learningportaal. Op de Farm Food Academy kunnen winkeliers in totaal 26 gratis modules volgen. Per gevolgde module ontvangt de cursist een klavertjevier. Hoe meer verzamelde klavertjesvier, hoe sterker de vakkennis dus. Ook Belgische dierenspeciaalzaken hebben toegang tot het portaal.

Farmina Pet Foods
Sinds dit jaar beschikt deze Italiaanse producent van honden en kattenvoeding ook over een divisie voor de Belgische en Nederlandse markt. Vandaar dat de onderneming voor het eerst op de Dibevo-Vakbeurs aanwezig was. Specifiek aan deze firma is dat ze voor iedere hond of kat een specifiek voedingsplan op maat uitwerkt. Het aanbod omvat zowel nat- als droogvoer.

Ferplast
De modulaire knaagdierenkooi Multipla, vervaardigd uit gerecyclede grondstoffen, won de Best-of-Show-Award op de beurs. De kooi is uitbreidbaar tot elke gewenste grootte en volgens de wensen van de consument. Voorts vernamen we dat de nieuwe verpakkingen van de Hydor-producten – deze Italiaanse specialist in o.a. aquariumafilters en -pompen behoort sinds kort tot de Ferplast-familie – vanaf januari/februari 2022 worden uitgerold.

Finest Petfoods
Op deze stand kon de petcareprofessional kennismaken met het Canadese merk van hondenvoeding en snacks Oven Baked Tradition. Zoals de benaming doet vermoeden worden deze producten in de oven gebakken. Ze springen in het oog door hun hoge verteerbaarheid en sterke acceptatiegraad. Het aandeel koolhydraten in deze referenties is beperkt.

Flamingo Pet Products
Een opmerkelijke nieuwkomer is de Digital Food Scoop. Deze schep annex weegschaal weegt voeding accuraat af tot 500 gram. Het toestel is bovendien eenvoudig te reinigen en mag tevens in de vaatwasmachine. Verder kon de leuke presentatie van het aanbod speeltjes veel bezoekers bekoren.

Frama Best for Pets
De roots van deze firma, die voor de eerste maal aan de Dibevo-Vakbeurs deelnam, liggen in de humane sector, maar ondertussen omvat het aanbod ook een uitgebreid assortiment voedingssupplementen voor huisdieren. Kenmerkend voor de referenties van Frama is hun phytotherapeutische werking. Eyecather was onder meer deze handgemaakte Aleppo-zeep op basis van pure olijfolie en de Manuka-honingzalf.

GA Pet Food Partners
Dierenspeciaalzaken die op zoek waren naar honden- en kattenvoer van hoge kwaliteit onder private label, konden bij deze Nederlandse onderneming terecht. Grote troef voor de winkeliers is dat ze zelf de touwtjes in handen kunnen nemen op het vlak van marketing en prijsbeleid.

Garvo
Op deze stand kon de bezoeker een ruim assortiment kwalitatieve diervoeders ontdekken.

Gebr. De Boon
Onder Lief! Lifestyle werd een volledig nieuwe, eigentijdse collectie gepresenteerd, die weer helemaal aansluit bij de interieurwensen van dit moment. Dit allemaal zonder de unieke identiteit van het merk uit het oog te verliezen. Een andere eyecatcher was een ruime kippenren, die de kippen voldoende bewegingsruimte biedt.

Goldfish Amsterdam
Deze hennep schapenvetbonbons zijn graanvrij en bevatten geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Ze worden geproduceerd in 3 unieke formules: muscle support, calming support en immune support. Deze bonbons zijn een smaakvolle toevoeging op de dagelijkse voeding van de hond. De verpakking van deze producten is volledig biologisch afbreekbaar.

Groothandel Smulders
De focus lag hier onder meer op de reeks HS Aqua Platy. Het betreft een complete aquariumset met ledverlichting die de consument toelaat om snel en eenvoudig een onderwaterwereld op te zetten. Deze set wordt aangeboden in diverse formaten, namelijk 30, 45, 50, 70 en 110 liter.

Group Depré
Onder het merk Voskes werd een herbruikbare Ice Cream Maker voor katten voorgesteld. Elke verpakking omvat telkens die 3 vormen. Deze ijsjes kunnen met de hand worden geserveerd, wat de interactie met de kat bevordert. Daarnaast werd Deli Nature greenline voorgesteld: een gamma dat het buitenleven in de tuin aanwakkert.

HobbyFirst
De lijn HobbyFirst Feline wordt sinds kort in nieuwe verpakkingen geleverd, die opvallen door hun frisse uitstraling. Verder werden drie nieuwe varianten aan dit assortiment kattenvoer toegevoegd. Tot slot zijn de referenties uit dit gamma nu ook in zak van 4,5 kg verkrijgbaar.

Hupple
Deze Belgische onderneming, specialist in honden- en kattensnacks, wilde de naamsbekendheid van zijn merk op de Nederlandse markt kracht bijzetten en was daarom ook naar de Dibevo-Vakbeurs afgezakt. Tevens werd ook PharmaPet, dat een breed assortiment supplementen voor huisdieren voert, voorgesteld.

I & I Pet Supplies
Onder de noemer ‘Chillex voor de held op sokken’ werden de Bugs for Pets Cookies gepresenteerd. Deze koekjes zijn bereid op basis van hennep en insecten. Ze zorgen niet alleen voor een boost van het immuunsysteem, maar hebben eveneens een stressverlagende werking.

iMarc Benelux by Hoeboer
Onder het merk iMarc werd een nieuwe collectie rubberen penningen op de markt gebracht. Tevens werden diverse displays voorgesteld die de verkoop van penningen kunnen ondersteunen. Daarnaast liet Hoeboer een nieuwe graveerkiosk zien.

Inaba Foods
De ChuruPuree-kattensnacks bestaan voor ruim 90% uit vocht en bevatten geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Bovendien zijn ze graanvrij. Ze worden aangeboden in 9 verschillende smaken die zelfs de kieskeurigste katten weten te overtuigen. Op de beurs werden nu ook liquid sticks voor honden geïntroduceerd.

Johnson Petfood
De Riverwood Butcher-lijn is een volledig nieuw assortiment van gedroogde, natuurlijke hondensnacks. Alle producten zijn vervaardigd op basis van slachtproducten. De lijn omvat momenteel een 50-tal referenties – waaronder eendennekken, konijnenoren, kippenmaagjes en dergelijke – maar het is de bedoeling om deze verder uit te breiden. 

Jopack
Deze exposant introduceerde een nieuwe petbedding op basis van tarwestro. Deze wordt aangeboden in een compacte baal van 10 kg, gesneden in 4 porties van 2,5 kg. Het 100% natuurlijke stro heeft een mooie gele kleur en lange vezels, wat de nestvorming bevordert. Het stro is droog en stofvrij (tweemaal ontstoft en gezeefd) en bevordert het welzijn van het huisdier.

Laroy Group
Eind 2021 komt er een nieuwe CG-geanimeerde serie van 52 afleveringen van de Smurfen uit, die onder meer op Ketnet, RTBF, Nickelodeon, TF1 en nadien op Netflix zal worden uitgezonden. Een duidelijke reden voor de Smurfen en Laroy Group om elkaar te ‘smurfen’ en een leuke reeks huishoudartikelen onder licentie uit te brengen onder de merken duvoplus en Aqua Della. Het gaat onder meer om kattentoiletten, een transportbox, een 20-tal kussens en manden, katten- en hondenspeeltjes en aquariumdecoratie.  

Lex en Max
Deze hondendivan wist veel positieve reacties te ontlokken bij de bezoekers van de Dibevo-Vakbeurs. Er is keuze tussen 3 formaten: 75 x 50 x 40 cm, 90 x 65 x 46 cm en 120 x 80 x 55 cm.

MyFamily
De reeks MyFamily memopet bestaat uit halsbanden, harnassen en lijnen die in Italië worden gefabriceerd uit hoogwaardig polyster. De geïntegreerde tag kan door de hondeneigenaar met zijn smartphone worden geopend, waarna allerlei informatie over de hond kan worden ingevuld. De tag fungeert tevens als stappenteller. Om de verkoop te ondersteunen, zijn er diverse displays beschikbaar. Weldra wordt er ook een variant voor katten op de markt gebracht.

Nerus
De ovengebakken hondenvoeding van het merk Suus & Keet bevordert dankzij de toegevoegde zalmolie de conditie van de vacht en de huid van het dier. De voeding is beschikbaar in 2 smaken, namelijk kip en zalm die worden geleverd in verpakkingen van 1,5 kg, 4 kg en 12,5 kg.

Nestlé Purina Petcare
Purina Pro Plan® LiveClear® is een nieuwe, revolutionaire kattenvoeding die op een veilige en effectieve manier allergenen op kattenhaar en huidschilfers verminderen. De voeding reduceert de allergenen met bijna de helft (47%) na drie weken dagelijks voeren. Pro Plan LiveClear® is 100% compleet, gebalanceerd voer met hoge voedingswaarden, ontworpen voor dagelijks gebruik. Er worden 3 formules met kalkoen aangeboden.

NML Health
PUUR Silicium zorgt voor het behoud van de structuur van bindweefsel vezels en het stimuleert de aanmaak van nieuw bindweefsel. Het product wordt aangeboden in flacons van 500ml en 1 liter.

Nobleza
Deze onderneming is sinds juni 2021 ook op de Nederlandse markt actief en verdeelt meer dan 6.000 artikelen. Bedoeling is om binnenkort ook de Belgische petcaremarkt te betreden. Op de Dibevo-Vakbeurs werden onder meer deze hondenjassen in de kijker geplaatst. Deze zijn verkrijgbaar in 6 verschillende maten.

Petsolutions
Onder Jack and Vanilla werden 4 nieuwe collecties manden en kussens voor het ganse jaar voorgesteld: Malmö, Helsinki, Prague en Palermo, die gespreid over de 4 seizoenen worden geleverd. In tijden van materiaalschaarste en stockbreuken biedt men de winkelier op deze manier een gegarandeerde vaste prijs en zekerheid van levering gedurende het komende jaar. Voorts kon de nieuwe fluwelen halsband uit het gamma 5th Avenue van Jack and Vanilla veel bezoekers bekoren.

Petstyle Living
De VeggiePet-snacklijn is geproduceerd met 100% veganistische ingrediënten. De snacks zijn allergievriendelijk, licht verteerbaar en erg lekker. Bovendien blinken deze producten ook uit op het vlak van duurzaamheid. Er zijn 9 verschillende referenties beschikbaar.

Renske Natuurlijke Diervoeding
Deze Nederlandse onderneming wil haar naamsbekendheid in België verder uitbreiden en was dan ook blij met de aanwezigheid van talrijke Belgische dierenspeciaalzaken op de Dibevo-Vakbeurs. Die konden trouwens kennis maken met de vers bereide maaltijden 95 gram in blikverpakking. Deze complete maaltijden vormen een alternatief voor rauwe voeding en zijn beschikbaar in 10 verschillende smaken.

Snuffle Dog World
Voor hondenbaasjes die hun viervoeters onder de kerstboom willen verrassen, pakte deze Belgische exposant uit met de Christmas Gift Box. Deze combineert twee Belgische specialiteiten, namelijk frieten en (honden)bier. Dankzij deze innovatie kan de hond net iets meer genieten van de eindejaarsdagen dan anders.

Tijssen Goed Voor Dieren
Een eerste nieuwkomer was het ESVE Scharrelmos dat inspeelt op de natuurlijke behoefte van een kip om actief naar voedsel op zoek te gaan: de eigenaar kan voer en snacks doorheen het mos strooien. Onder het merk Bozita werd het gamma natvoer voor katten in pouches (85 gr) nu uitgebreid met 6 geleivarianten. Het aanbod omvat nu in totaal 12 referenties, die opvallen door hun natuurlijke Zweedse kwaliteit.

Trixie
In de eerste plaats introduceerde men een lijn krabpalen en een klauterladder die aan de wand kunnen worden bevestigd. Daarnaast pakte deze exposant uit met een gamma ‘Amerikaans geïnspireerde’ snacks voor honden, waaronder Donuts, een Chicken Burger op basis van kip en runderhuid, Chicken Fries en Chicken Nuggets. Al deze producten zijn glutenvrij en bevatten geen suiker. Tot slot noteren we dat de Be Eco-lijn – die gefabriceerd is met gerecycleerde materialen – onlangs werd uitgebreid.

Trudo’s Pet Products
Een opvallende introductie was Carnilove True Fresh: een gebakken hondenvoer dat dankzij de Thermal Twin Technologie ook effectief 60% vers(e) vlees/vis bevat, aangevuld met groenten, fruit, superfoods en kruiden. Er zijn momenteel 3 varianten beschikbaar, namelijk verse vis met kikkererwten en appel, vers rundsvlees met erwten en pompoen en verse kalkoen met rode linzen en lemna. Alle recepten zijn graan- en aardappelvrij en zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 1,4 kg, 4 kg en 11,4 kg.

Vadigran
Het merk Fantail, dat ondertussen uitgegroeid is tot een vaste waarde op de Europese petcaremarkt, kiest voortaan resoluut voor duurzaamheid. Alle manden en kussens worden voortaan geproduceerd op basis van gerecycleerde PET-flessen. Bovendien wordt per verkocht kussen een boom in Peru geplant. Op die manier wordt de CO2-uitstoot van de productie ruimschoots gecompenseerd. Bovendien werden enkele nieuwe kleuren voorgesteld.

Van der Basch Trading
Nieuw hier waren de Doggie Dippers van de Britse The Happy Mutt Nut Company. Deze hondensnacks bestaat uit een combinatie van pindakaas en koekjes. Het dippen bevordert de interactie tussen de hond en zijn baasje. Doggie Dippers wordt geleverd in 2 uitvoeringen en 6 smaken.

Van Pom
Een opmerkelijke introductie waren de veggie cups, die bestaan uit vers bereide groenten, fruit en kruiden voor honden. Deze cups ondersteunen de gezondheid van het dier. Ze zijn ideaal als aanvulling op rauw vlees of hondenbrokken, maar ook perfect als snack fungeren. Deze producten beschikken over een lage ecologische pootafdruk.

Van Ree
Hier stond de CBD-olie voor honden en katten van NatuPet centraal. Deze helpt onderliggende problemen, zoals angst en stress, wegnemen en is beschikbaar in verschillende concentraties, passend bij de grootte en het gewicht van het huisdier. Bovendien is er keuze tussen diverse huisdiervriendelijke smaken, zoals kip, vis en rund. Elk product wordt zorgvuldig samengesteld en uitvoerig getest.

Veganpets
Deze nieuwkomer op de beursvloer pakte uit met Vegdog: een plantaardige natvoeding voor honden in een tetraverpakking. De packaging bestaat voor 70% uit hernieuwbare grondstoffen en is recycleerbaar. Bovendien zorgt deze verpakkingsvorm voor een veel efficiënter transport, waardoor er 90% minder CO2 wordt uitgestoten.

Versele-Laga
Op de stand van deze Belgische firma kregen we in eerste instantie het vernieuwde NutriBird-range te zien. Daarnaast werd de hondenvoeding Opti Life Prime getoond. Deze bijzonder rijke premiummaaltij zit boordevol krachtige voedingsstoffen. Het graanvrije recept bevat 60% dierlijke ingrediënten en wordt verder aangevuld met voedzame groenten en superfoods. Er worden drie varianten aangebieden in verpakkingen van 2,5 en 12,5 kg: Puppy, Adult Chicken en Adult Salmon.

Vissers Petfood
Het ruime aanbod diepvriesvoeding van het merk Naturis, dat in diverse uitvoeringen leverbaar is, blijft een verkooptopper binnen deze onderneming.

Vitalstyle
Deze honingzalf ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid van een huisdier. Deze zalf werkt verzachtend bij een ruwe en geprikkelde huid.

Vitakraft

De Vitakraft Insect Stick is een natuurlijke hondensnack boordevol proteïnen. Deze innovatie is volledig geproduceerd op basis van insecteneiwit (larven van de zwarte soldaatvlieg). Ze is tevens vrij van soja, eieren, melk en granen. Verder bevat deze snack geen toegevoegde suikers, noch kleur- of conserveringsmiddelen. Bovendien verloopt de productie op een duurzame manier: zo ligt de CO2-uitstoot ruim 12 maal lager dan bij de vervaardiging van de doorsnee vleessnack.

Warmako
Nothin’ to Hide staat voor lijn 100% natuurlijke, premiumkauwsnacks voor honden. Deze producten vallen op door hun enorm hoge verteerbaarheid (96%). Ze vormen een goed alternatief voor rawhide. Er worden diverse varianten aangeboden in 2 smaken, namelijk kip en rund.

Weenect
De GPS-toestellen voor honden en katten zorgen ervoor dat de eigenaar zijn huisdier sneller dan ooit terugvindt, indien het dier verloren loopt. De verpakkingen van deze trackers werden nu in een nieuw jasje gestopt.

Wielink Dierenbenodigdheden
De Eco Cane-kattenbakvulling scoort hoog op het vlak van natuurlijkheid: ze is immers vervaardigd op basis van 100% hernieuwbare grondstoffen, namelijk yuca en suikerriet. Dankzij het 800% absorptievermogen is deze litter erg zuinig in gebruik. De stevige klontervorming zorgt voor een eenvoudige schoonmaak van de kattenbak. Verkrijgbaar in verpakkingen van 1,64 en 3,28 kg.

Yamipets
In de eerste plaats omvat Sjef’s Cuisine een uitgebreid aanbod hondenbrokken die beschikbaar zijn in de varianten Mini, Regular, Maxi en Sensitive. Daarnaast laat het merk de hondeneigenaar ook toe om via de ‘Specials’ zijn huisdier 2 warme maaltijden per week voor te schotelen. Het volstaat om aan de aardappelvlokken, rijst- of pastamix warm water toe te voegen en de maaltijd te vervolledigen met de Sjef’s Cuisine Pasté of Hondenworst.

Share