Ga naar de inhoud

Petfood Forum Europe aan vooravond van Interzoo 2022

Interzoo-organisator WZF kondigt een nieuwe samenwerking aan: WATT Global Media houdt haar Petfood Forum Europe op 23 mei 2002 in het beurscomplex van Neurenberg (Duitsland), een dag voor de officiële start van Interzoo 2022. Op dit congres zullen deskundigen nieuwste trends, ontwikkelingen en innovaties voor de Europese petfoodmarkt belichten. Daarnaast biedt deze eendaags event professionals van over de hele wereld de gelegenheid om te netwerken, ideeën uit te wisselen en zaken te doen met toonaangevende leveranciers uit de sector. Details over het programma worden in januari 2022 bekendgemaakt.
“We zijn zeer verheugd over de samenwerking met WATT Global Media. Petfood Forum Europe wordt een bijzondere en unieke opstap naar de beurs en biedt een extra platform voor diepgaande discussies over belangrijke onderwerpen in de petcare-industrie”, oppert Dr. Rowena Arzt, Director Exhibitions bij WZF.

Steve Akins, Executive Vice President, Publisher, Global Petfood & Events bij WATT Global Media, voegt hieraan toe: “De samenwerking met Interzoo zal de deelnemers aan het congres in staat stellen om diepgaande informatie uit te wisselen over de nieuwste technologieën die beschikbaar zijn voor de productie van petfood en -snacks, waarna ze de volgende dag de petcareindustrie kunnen ontmoeten om te netwerken en zaken te doen.”

Share