Ga naar de inhoud

Pets Place Hoogerheide volledig vernieuwd

Na een intensieve verbouwing opende dierenspeciaalzaak Pets Place Hoogerheide midden maart weer de deuren. De vernieuwde zaak voert een ruimer assortiment om het winkelplezier te verbeteren voor een groeiend aantal dierenbezitters uit Vlaanderen en de omgeving van Woensdrecht. De vestiging aan de Antwerpsestraatweg kreeg de afgelopen maand een flinke opfrisbeurt. Zo verdween het systeemplafond en werd de winkel opnieuw ingedeeld, waardoor er zo’n 200 m² aan extra ruimte beschikbaar is voor onder meer dierenvoeding, krabpalen en potgrond. Operationeel manager Yvo Stoop zag de vestiging in Hoogerheide behoorlijk veranderen.
“De winkel ziet er nu stijlvol en industrieel uit, met veel meer ruimte.”

De metamorfose van de winkel is onderdeel van de landelijke uitrol van de nieuwe stijl van Pets Place, wat inhoudt dat de bestaande winkels worden vergroot en dat er naast dierenbenodigdheden ook aanvullende diensten worden aangeboden. Volgens Stoop is de vernieuwde winkel beter in staat om het groeiende aandeel buitenlandse klanten te helpen: “Ik schat dat ongeveer een derde van de klanten van deze vestiging van over de Nederlands-Belgische grens komt. Vermoedelijk vanwege ons ruime assortiment en klantvriendelijkheid. Met ruime parkeergelegenheid, 1.100 vierkante meter aan winkelruimte, een nagelknipservice voor knaagdieren en uitgebreid advies van onze deskundigen, mogen we echt trots zijn op wat we hier te bieden hebben.”

De producten in de vernieuwde winkel zijn door de nieuwe indeling ook beter vindbaar door de verschillende ‘werelden’ hond, paard, knaagdier, vogel, kat en tuin. Het tuinassortiment hoort bij het assortiment van tuinwinkel Boerenbond, dat samen met Pets Place onder een dak zit. Het aanbod dierenvoeding is bovendien bijna verdubbeld.

Share