Ga naar de inhoud

Petsolutions presenteert Jack and Vanilla Expedition

Bij Petsolutions introduceren ze de nieuwste sportieve en avontuurlijke collectie van Jack and Vanilla. De Expedition-lijn biedt duurzame en stevige harnassen, leibanden, (winter)jasjes en training dummies, ontworpen om de hond te ondersteunen tijdens elk avontuur. Of het nu gaat om wandelen, hiken, kamperen of gewoon een dagje in het park, Jack and Vanilla biedt alles wat nodig is. De harnassen zijn speciaal ontworpen met comfort en veiligheid in gedachten. Ze zorgen ervoor dat de hond zich vrij kan bewegen terwijl het baasje de volledige controle behoudt. Dankzij hoogwaardige materialen zijn ze duurzaam en gaan ze lang mee, zelfs tijdens de meest uitdagende activiteiten. De leibanden in de Expedition-lijn zijn niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Ze zijn stevig en beschikken over sterke sluitingen, zodat de trouwe viervoeter veilig aan de zijde van de eigenaar blijft tijdens de avonturen. Geen gedoe meer met losse lijnen en onverwachte ontsnappingen!

Voor de koude winterdagen zijn er de (winter)jasjes die de hond warm en gezellig houden. De jasjes zijn geïsoleerd, waterbestendig en voorzien van handige sluitingen om ze eenvoudig aan en uit te trekken. Voor degenen die serieus willen trainen, zijn de training dummies perfect om de gehoorzaamheid en het apporteren te verbeteren. Ze zijn speciaal ontworpen voor effectieve trainingssessies en zijn duurzaam om herhaaldelijk gebruikt te worden.

Met Jack and Vanilla’s Expedition-lijn kunnen baasjes en hun viervoeter samen nieuwe herinneringen maken, zonder dat men zorgen moet maken over de kwaliteit en veiligheid van de uitrusting.

Share