Ga naar de inhoud

Programma ‘Meet the experts’ op ANIDO 2020 bekend

ANIDO biedt de uitbaters van dierenspeciaalzaken, tuincentra en trimsalons het ideale platform om de nieuwste producten en diensten in de petcarebranche te ontdekken. Het vakevent voor de petcarebranche in de Benelux en Noord-Frankrijk staat echter voor meer dan een pure zoektocht naar innovaties. Ook het aanreiken van inspiratie, kennis en nieuwe inzichten vormt een belangrijke pijler voor de organisatie. In die optiek worden er diverse ‘Meet the experts’-sessies georganiseerd.

Deze presentaties staan dit jaar in het teken van ondernemerschap, digitalisering, duurzaamheid en winkelbeleving. In eerste instantie komen enkele collega-ondernemers hun ervaringen delen. Zij schetsen de toekomstige uitdagingen voor hun zaak en verduidelijken hoe ze daar concreet mee omgaan. Jimmy Huybers van dierenspeciaalzaak Avonturia De Vogelkelder in het Nederlandse Den Haag, Yves Deweche van dierenspeciaalzaak Poils & Plumes (meerdere vestigingen in Wallonië) en Rudy Lefèvre van dierenzorgcentrum WelloPet in Merelbeke (en weldra ook in Lochristi en Kortrijk) zijn alvast de sprekers op zondag. Zij zullen de deelnemers meenemen op een virtuele tour doorheen hun zaak en hun oplossingen voor de aankomende marktontwikkelingen schetsen. Op maandag bieden Arnold Vlastuin van de Nederlandse dierenspeciaalzaak Zoo&Zo uit Ede en opnieuw Yves Deweche de bezoekers een blik achter de schermen. 

Daarnaast verwelkomt ANIDO ook enkele gastsprekers. Zij zullen stilstaan bij thema’s zoals digitalisering, e-commerce en het Internet of Things. Zo geeft Lieven Van de Velde van YOUniverse twee presentaties: in eerste instantie zal hij schetsen hoe je als ondernemer snel en eenvoudig een goede website/webshop opstart. In zijn tweede sessie geeft Van de Velde tips over de uitbouw van content marketingprojecten. Op zijn beurt zal Peter de Ranter van de firma Tilroy dieper ingaan op de transformatie van omnichannel naar omniconnected retail.
Voor het exacte uurschema van de verschillende presentaties kunt u terecht op https://www.anido.be/nl/programma/meet-the-experts/

Share