Ga naar de inhoud

Registreerde u zich via de code ‘PGP101’ al voor een gratis bezoek aan ANIDO 2024?

Tags:

Komend weekend start in Kortrijk Xpo ANIDO 2024, de tweejaarlijkse vakbeurs voor de petcarebranche in de Benelux en Noord-Frankrijk. Het event belooft opnieuw de moeite te worden met ruim 130 exposanten uit 11 verschillende landen. Op de deelnemerslijst staan ruim een derde nieuwkomers en firma’s die terugkeren, nadat ze even niet participeerden. Dit biedt de bezoekende dierenspeciaalzaken en tuincentra heel wat opportuniteiten om contacten te leggen met nieuwe leveranciers en fabrikanten. Ongeveer de helft van de deelnemende firma’s is afkomstig uit ons land. Daarnaast zakken ook heel wat buitenlandse bedrijven naar ANIDO af. Ongeveer 30% van de standhouders komt uit Nederland. Opvallend dit jaar is de toegenomen interesse uit Duitsland. Voorts zijn er ook firma’s uit o.a. Frankrijk, Polen, Spanje, Turkije en het Verenigd Koninkrijk op de exposantenlijst terug te vinden.

Naast het uitgebreide product- en dienstenaanbod, dat gepresenteerd wordt in hallen 4 en 5 van Kortrijk Xpo, loont ook het uitgebreide ANIDO-randprogramma ongetwijfeld de moeite. Onder de noemer ‘Meet the Experts’ worden opnieuw verschillende lezingen en presentaties gegeven tijdens beide beursdagen. Nieuw dit jaar is dat Pet & Garden Pro het seminariegedeelte ondersteunt en mee helpt samenstellen. Een gedetailleerd overzicht van de sprekers kunt u hier terug te vinden.

Net zoals tijdens de vorige editie overlapt DIY, Pro & Garden, de tweejaarlijkse afspraak met de doe-het-zelfsector, tuinbranche en professionele vakhandel, ook dit jaar met ANIDO. De specifieke gelijklopende bezoekersprofielen van beiden beurzen, namelijk doe-het-zelfzaken, hypermarkten en tuincentra, kunnen op maandag beide vakbeurzen bezoeken. De overlapping geldt ditmaal de ganse dag (van 9 tot 18u) en niet slechts enkele uren zoals in 2022 het geval was.

Bent u nog niet geregistreerd om de vakbeurs gratis te bezoeken op zondag 25 en/of maandag 26 februari? Aarzel dan niet en doe dit meteen met de code ‘PGP101’ via volgende link.

Share