Ga naar de inhoud

Renske Natuurlijke Diervoeding focust al 30 jaar op gezonde voeding voor hond en kat

Renske Natuurlijke Diervoeding, een toonaangevende Nederlandse producent van natuurlijke voeding voor hond en kat, viert met trots haar 30-jarig bestaan. Al drie decennia lang heeft Renske Natuurlijke Diervoeding zich toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, gezonde en natuurlijke voedingsopties voor hond en kat, waardoor ze een betrouwbare keuze is geworden voor talloze dierenliefhebbers. Renske Natuurlijke Diervoeding is begonnen als importeur van Engelse merken, maar al snel kwam de familie erachter dat de voeding niet toereikend was.
“Goede voeding speelt zo’n belangrijke rol in zowel gezondheid, uiterlijk, gedrag als prestatie van zowel honden als katten. Daar was nog resultaat te behalen. Als wij als familie ergens voor gaan – of het nu om het fokken, de shows of de voeding gaat – dan gaan we er ook echt voor. We duiken er helemaal in en willen alles weten. Als team zijn we leergierig en willen we alles weten. Als iets ons interesseert dan pluizen we het tot op de bodem uit. Zo is Renske Natuurlijke Diervoeding ontstaan. Puur uit liefde voor onze honden. En ook onze katten zijn we niet vergeten”, aldus de familie van den Berg. Sinds de oprichting in 1993 is Renske Natuurlijke Diervoeding uitgegroeid tot een bekende naam in de branche. Een merk dat staat voor hoogwaardige en natuurlijke voeding voor hond en kat.

Vanaf het begin staan Renske, Jan en Elma van den Berg samen aan het roer van het bedrijf. Samen zijn zij het kloppende hart van het bedrijf. Zij brengen passie, expertise en toewijding naar de voeding van jouw hond en kat.
“Wij zijn trots op onze baanbrekende benadering van diervoeding, met gebruik van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en wetenschappelijk onderbouwde formules. Samen zetten we de standaard voor gezonde en evenwichtige voeding voor jouw geliefde hond en kat.”

Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum wil Renske Natuurlijke Diervoeding haar dankbaarheid uiten aan alle klanten, partners en medewerkers die hebben bijgedragen aan het succes van het bedrijf. Het is dankzij hun vertrouwen en ondersteuning dat Renske Natuurlijke Diervoeding heeft kunnen groeien en bloeien gedurende deze drie decennia. Familie van den Berg kijkt vol enthousiasme naar de toekomst en blijven zich inzetten voor het verbeteren van het leven van hond en kat door middel van hoogwaardige, natuurlijke voeding. Op 1 juli 2023 is er van 14 tot 17 uur een open dag op locatie in Cuijk. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen in hun bedrijf

Share