Ga naar de inhoud

SBM Life Science en Viano sluiten een distributieovereenkomst voor België

SBM Life Science, een belangrijke speler op de huis- en tuinmarkt in Europa en Noord-Amerika, en Viano, specialist in organische meststoffen op de Europese markt, hebben een exclusieve distributieovereenkomst gesloten voor de Belgische markt. Vanaf 1 januari 2023 zullen de merken Solabiol®, Protect Home®, Protect Garden® en Biogents van SBM Life Science door het Belgische verkoopteam van Viano worden verdeeld onder retailers in deze sector.

SBM Life Science en Viano delen dezelfde oorsprong als familiebedrijf, hetzelfde engagement om natuurlijke oplossingen aan te bieden aan de consument, en versterken samen de beschikbaarheid van hun assortimenten voor verzorging en bescherming van huis en tuin op de Belgische markt ten voordele van de eindgebruiker.

“Dit is een win-win overeenkomst voor onze twee bedrijven. Het stelt ons in staat om ons huidige assortiment meststoffen aan te vullen met een compleet en effectief assortiment huis- en tuinverzorgingsproducten. SBM profiteert van onze aanwezigheid en ervaring op de Belgische markt. We vullen elkaar aan en zijn er trots op geassocieerd te worden met een ondernemend bedrijf als SBM Life Science”, zegt Frans Krauch, CEO van Viano.

“Bij SBM Life Science vinden we altijd nieuwe manieren om te innoveren om zo goed mogelijk aan de behoeften van onze retailers en consumenten te voldoen. De krachten bundelen met Viano, een sterke lokale speler in België, is een uitgelezen kans om met vereende kracht de merken en concepten van SBM Life Science in België te laten groeien”, zegt Matthieu Schmidt, Head of SBM Life Science Europe.

Share