Ga naar de inhoud

Smølke kiest voor samenwerking met United Petfood

In november 2019 hevelde het Nederlandse honden- en kattenvoer merk Smølke de productie van haar droogvoerassortiment over naar United Petfood. Smølke verzekert daarmee de continuïteit en kwaliteit van haar toenemende volume en is hiermee klaar voor een volgende fase van significante groei.
Commercieel directeur Ronald van Sermondt van Premium Petfood Brands b.v., eigenaar van het merk Smølke, is dan ook erg verheugd over deze samenwerking: ‘’United Petfood is een van de grootste petfoodproducenten in Europa. Dit bedrijf kon bogen op enorm veel kennis en ervaring qua petfoodproductie. Ze beschikken over een hypermodern machinepark en leveren altijd topkwaliteit. Met deze samenwerking kan Smølke verder groeien en zijn we klaar voor de toekomst!”
Dries Eeckhout, CEO van United Petfood kijkt uit naar een succesvolle samenwerking: ’‘We zijn verheugd om de productiepartner van het Smølke-merk te worden voor de komende jaren. Smølke heeft een uitstekende reputatie en beschikt over een kwaliteitsvolle en gedegen organisatie met een grote kennis van het petfoodmetier. Het is een plezier om onze nieuwe partner te ondersteunen in de verdere uitbouw van hun highpremiummerk.’’
De klanten van Smølke zullen weinig merken van de overheveling van de productie. De recepturen blijven ongewijzigd en de kwaliteit blijft onverminderd hoog. 

Share