Ga naar de inhoud

spoga+gafa introduceert onlinemagazine

spoga+gafa, de grootste tuin- en barbecuevakbeurs ter wereld, lanceert een nieuw onlinemagazine. Verschillende formats, zoals interviews, video’s en gespecialiseerde artikelen, belichten de huidige ontwikkelingen, innovaties en trends en geven een boeiend inzicht in de markt en haar spelers. Met speciale aandacht voor de belangrijkste speerpunten van spoga+gafa – garden unique, garden creation and care, garden bbq, garden living – en het hoofdthema van deze beurseditie ‘Responsible Gardens’ biedt het magazine per direct waardevolle, branchespecifieke informatie en inspiratie voor professionals uit de groenbranche. De highlights van het nieuwe magazine zijn:

  1. Expertinterviews: Toonaangevende experts uit de branche geven inzicht in de laatste ontwikkelingen, strategieën en toekomstvisies van de tuin- en BBQ-branche.
  2. In de tuin met…: Het tv-format ’n de tuin met…’ biedt een bredere kijk op de dingen. In een uitgebreide spoga+gafa Talk spreekt directeur Stefan Lohrberg met afwisselende en inspirerende gasten.
  3. Gespecialiseerde artikelen: In exclusieve artikelen berichten branche-experts over actuele markttrends, innovatieve technologieën en geven ze praktische tips en trucs voor in de tuin en bij het barbecueën.

Zo neemt het nieuwe magazine als meerwaarde en themaplatform ook een kijkje achter de schermen van ’s werelds grootste tuin- en BBQ-vakbeurs en nodigt het de lezers uit om hun kennis uit te breiden en inspiratie op te doen. Het eerste spoga+gafa expertgesprek met de toonaangevende branche- en toekomstonderzoeker in de DACH-regio, Theresa Schleicher, staat nu al online. In het eerste deel van de tv-serie ‘In de tuin met…’ voert beursdirecteur Stefan Lohrberg een diepgaand gesprek met Theresa Schleicher over de invloed van wereldwijde trends en het veranderde consumentengedrag op de tuinbranche. Het online magazine van spoga+gafa is gratis beschikbaar op de officiële website van spoga+gafa.

Share