Ga naar de inhoud

Stadstuintjes slechts één van de vele trends op spoga+gafa 2019

Tuinprofessionals van over de hele wereld kunnen van 1 tot 3 september 2019 opnieuw hun hart ophalen tijdens de vakbeurs spoga+gafa in Keulen. Op een beursoppervlakte van 230.000 m² zullen zowat 2.100 standhouders uit 60 landen alles tonen wat de tuinsector te bieden heeft. De beurs is ondertussen nagenoeg volledig volgeboekt. Als de grootste tuinbeurs ter wereld kan spoga+gafa prat gaan op haar internationaal karakter (zo’n 85% van de exposanten komen uit het buitenland), haar uniek beursaanbod en haar veelheid aan thema’s. Dit jaar zal de focus voornamelijk komen te liggen op de stadstuinen. In Hall 6 zal er een zone zijn die speciaal gewijd is aan het stadstuinieren, de Power Place City Gardening. Exposanten van overal zullen er hun nieuwste trendproducten tonen op het vlak van irrigatie, het kweken van planten en multifunctioneel meubilair.

Na het succes van de ‘Outdoor Furniture Trend Show’ die vorig jaar geïntroduceerd werd, zal dit internationaal platform voor het presenteren van trendy tuinmeubilair dit jaar draaien rond het thema decoratie. Dit gaat onder meer gepaard met het randevenement ‘Icons of Outdoor Furniture’, waar de bestverkopende en meest stijlvolle tuinmeubels van vroegere en huidige exposanten zullen tentoongesteld worden. In Hallen 1 tot 10 treft men de vier segmenten garden living, garden unique, garden creation & care en garden bbq aan.
Traditioneel neemt garden living het grootste deel van de beursoppervlakte in. Dit segment omvat onder meer tuinmeubilair, tuingereedschap, artikelen voor decoratie, camping en vrijetijd, sport en spel en producten die van de tuin, het balkon of terras een groene omgeving maken. In het garden creation & care segment biedt de beurs een uitgebreid gamma aan machines, werktuigen en accessoires, tuingereedschap en tuinhuisjes, water- en lichttechnologie, etc…
spoga+gafa 2019 is op 1 en 2 september toegankelijk van 9u tot 18u en op 3 september van 9u tot 17u. Meer informatie op www.spogagafa.com. 

Share