Ga naar de inhoud

Supreme Petfoods pakt nu ook uit met hondensnacks

Supreme Petfoods, toonaangevend op het gebied van voeding voor knaagdieren, waagt zich nu ook aan de hondencategorie met de introductie van Dolly Dog Tasty Bones, Dolly Dog Crunchy Cookies, Danny Doggy Donuts en Danny Dog Yummy Sticks in het bekroonde Tiny Friends Farm-assortiment. Deze strategische stap, gestoeld op de robuuste groei van het bedrijf en 3 decennia expertise op het gebied van knaagdierenvoeding, vormt een belangrijke mijlpaal voor Supreme Petfoods. Recent marktonderzoek onderstreept de status van Tiny Friends Farm als één van de meest bekende merken bij eigenaars van knaagdieren. 53 procent van de bevraagden heeft ook een hond. Er liggen dus grote opportuniteiten om de loyaliteit van consumenten met meerdere, verschillende huisdieren te winnen met een merk dat ze al kennen en vertrouwen.
Claire Hamblion, Marketing Director bij Supreme Petfoods, legt de strategische stap van het bedrijf uit: “Huisdiereigenaren gebruiken Tiny Friends Farm als hun belangrijkste voeding voor knaagdieren omwille van de prijs, de beschikbaarheid en de kwaliteit, maar vooral omdat hun huisdieren dol zijn op deze voeding. Met een 83 procent positieve buzz over het merk is uitbreiding naar de hondencategorie een natuurlijke progressie. Consumenten met knaagdieren zijn ‘huisdierenmensen’ en we zijn verheugd om hun honden dezelfde uitzonderlijke kwaliteit en meerwaarde te bieden als hun knaagdieren.”

Eigenlijk produceert Supreme Petfoods al meer 20 jaar met succes 2 van de honden uit het nieuwe Tiny Friends Farm-assortiment. Voorheen werden deze onder private label verkocht, maar de populariteit van deze producten, die voorheen onder private label werden verkocht, bewijst dat er een duidelijke marktvraag is naar zowel het merk als de formuleringen. Claire benadrukt de toewijding van het bedrijf aan de assortimentsuitbreiding: “We zullen er alles aan doen om Tiny Friends Farm net zo succesvol te maken in de honden- als in de knaagdierencategorie.”

Net zoals bij de andere referenties van Tiny Friends Farm staat kwaliteit centraal bij deze nieuwe hondensnacks. Ze zitten boordevol smakelijke, natuurlijke ingrediënten en zijn lichtjes in de oven gebakken voor een maximale smaak. Danny Dog Doggy Donuts en Dolly Dog Tasty Bones zijn samengesteld met kip, tewijl de Danny Dog Yummy Sticks een mix van kip en tuingroenten bevatten. Dolly Dog Crunchy Cookies zijn een plantaardige optie met pindakaas. De snacks bevatten ook essentiële voedingsstoffen ter ondersteuning van de gezondheid, zoals vitamine D3 voor gezonde botten of vitamine E voor een gezonde huid en vacht.

Share