Ga naar de inhoud

Tom Bootsma treedt toe tot directie Aquaja

Tags:

Aquaja heeft Tom Bootsma per 1 januari 2023 benoemd tot directeur. Samen met eigenaar Danny Janssen vormt hij de directie van Aquaja. Tom Bootsma is sinds 2011 werkzaam binnen Aquaja, sinds 2018 als bedrijfsleider. Die functie wordt overgenomen door Bjorn Leurs.
Eigenaar Danny Janssen is zeer verheugd over deze ontwikkelingen: “Als Aquaja hebben wij de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en onze organisatie verder kunnen ontwikkelen. Ik ben ervan overtuigd dat deze versterking van de directie Aquaja de mogelijkheden geeft om in de komende jaren het succes voort te zetten. Tom en ik zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.”
Tom Bootsma is trots op deze nieuwe stap: “Er is een hoop gebeurd binnen Aquaja sinds ik in 2011 als stagiair ben begonnen. De komende jaren gaan wij ons onder meer focussen op service en onderhoud om een nog betere totaalpartner voor onze klanten te worden.”

Bjorn Leurs gaat zich als bedrijfsleider bezighouden met de verdere ontplooiing en professionalisering van de productie en productontwikkeling binnen Aquaja.

Share