Ga naar de inhoud

Toon uw producten tijdens Eurodogshow 2021

Op zaterdag 20 en zondag 21 november 2021 vindt in Kortrijk Xpo de 57e editie van Eurodogshow plaats. ‘Meet, Shop en Discover@Eurodogshow’ blijft trouwens het motto van de beurs. Zo wordt er ook dit jaar samengewerkt met de Belgische Rasverenigingen. De meeste, actieve rasclubs zullen tijdens de keuringen aanwezig zijn in de ring en worden eveneens vermeld op de website van het event. Bovendien kunnen bezoekers via een eenvoudige muisklik de foto van de aanwezige rasverantwoordelijke op hun tablet of smartphone worden gedownload. Hierdoor kan voor de aankoop van een puppy via de Belgische Rasvereniging eenvoudig contact worden gelegd. Nieuw dit jaar is dat elke samenwerkende rasclub en de deelnemende honden terug te vinden zijn in de omgeving van de keuringen, zodat de eigenaars, fokkers en de rasclub aangesproken kunnen worden.

Shoppen blijft eveneens een belangrijk onderdeel van Eurodogshow. De organisatie is erg fier op de talrijke ‘commerciële standhouders’ die elk jaar aanwezig zijn en een brede waaier voeding en accessoires voor de hond aanbieden. Fabrikanten en leveranciers uit de petcarebranche die graag met een stand op de beurs aanwezig willen zijn, kunnen trouwens contact opnemen met Nathanaëlle Verdruye via nathanaelleverdruye@kortrijkxpo.com of via het telefoonnummer +32(0)56241122. Als exposant op Eurodogshow kunt u uw producten en diensten rechtstreeks voorstellen aan de hondeneigenaar en kunt u hem/haar direct de meerwaarde van het product of de dienst overtuigen.

Tot slot kan de bezoeker ook heel wat ‘ontdekken’ tijdens Eurodogshow. Een nieuw initiatief dit jaar is bijvoorbeeld het ‘Go to Show’-project, dat zich richt tot de zogenaamde huishonden. Eurodogshow is trouwens de eerste show in België die dergelijke samenwerking aangaat. Het Go to Showproject omvat een live- en een onlinegedeelte. Enerzijds kan elke hondenbezitter zijn hond live laten ‘bespreken’ door een professionele keurmeester tijdens het Eurodogshow-weekend 2021 Bovendien zullen een ervaren dierenarts en dito gedragsdeskundige gratis advies en aanbevelingen verstrekken over het dier in kwestie. Inschrijven hiervoor kan tot eind oktober. De kostprijs bedraagt 20 euro (toegang eigenaar gratis). Via ‘Go to Show online’ kan er vooraf zelfs een eerste rasbepaling van deze huishonden plaatsvinden. Dit is niet verplicht maar is aangeraden wanneer het ras van het dier niet onmiddellijk duidelijk is. Foto’s en filmpjes kunnen dan online worden doorgestuurd naar een deskundige keurmeester. Een inschrijving voor het onlinegedeelte kost 10 euro. Voor meer informatie kunt u terecht op www.eurodogshow.be.

Share