Ga naar de inhoud

Trixie richt Trixie UK Pet Products Ltd. op

De ontwikkelingen in de laatste maanden na het Brexit-akkoord gingen, zowel voor de Europese als voor de Britse ondernemingen, die vanuit het Verenigd Koninkrijk importeren of daarheen exporteren, gepaard met veel veranderingen en uitdagingen. Om als een betrouwbare partner hun klanten te begeleiden heeft TRIXIE dan ook doorlopend aan oplossingen gewerkt om een snelle levering van goederen veilig te stellen, een hoog serviceniveau aan de klanten te bieden en de administratieve hindernissen zo klein mogelijk te houden. Helaas slaagde de onderneming daar niet op alle vlakken in.

“Onze klanten en buitendienstmedewerkers in het Verenigd Koninkrijk zijn voor ons erg belangrijk. Daarom zijn we verheugd bekend te kunnen maken dat op 3 april 2021 Trixie UK Pet Products Ltd. werd opgericht. Na bijna 10 jaar rechtstreekse verkoop vanuit ons hoofdkantoor in Duitsland en met ons eigen verkoopteam is dit een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van onze onderneming”, benadrukt bedrijfsdirecteur Volker Haak.

Met deze stap stelt Trixie de levering van goederen uit hun meer dan 6.500 artikelen tellende assortiment blijvend veilig, zonder extra administratieve rompslomp bij de douane of de autoriteiten. De afwikkeling van de orders en de verzending van goederen geschiedt nog steeds vanuit het distributiecentrum in Tarp (Duitsland). Vanzelfsprekend staat het buitendienstteam van Trixie ook nog steeds voor alle klanten klaar.

Share