Ga naar de inhoud

Uitstekende stemming op PATS 2021

Voor het eerst in meer dan 18 maanden kon de Britse petcareindustrie weer bijeenkomen en konden leveranciers en detailhandelaars elkaar weer persoonlijk ontmoeten op één centrale plaats. Dit gebeurde tijdens de vakbeurs PATS Telford die op zondag 26 en maandag 27 september 2021 werd georganiseerd. Dit zorgde dan ook voor een geweldige sfeer in de beurshallen van het Telford International Centre. Ruim 190 exposanten presenteerden een recordaantal nieuwe producten, dit tot grote tevredenheid van de vakhandel.
“Het is een uitdagend jaar geweest, dus de kans om te zien wat er nieuw is, is zeer welkom”, merkte een eigenaar van een dierenspeciaalzaak op. “We bezoeken de beurs op beide dagen en we zijn dat we die beslissing hebben genomen, want er is zoveel te zien”, voegde een andere detailhandelaar toe

Ook bij de standhouders ving de organisatie erg positieve geluiden op.
“De mensen hebben lang gewacht op de terugkeer van PATS en dat weerspiegelde zich in de manier waarop iedereen reageerde. Het was steeds druk op onze stand, in feite konden we het aantal aanvragen niet bijhouden. Zowel het aantal als de kwaliteit van de bezoekers waren fantastisch. Het was de beste beurs ooit”, gaf Steve Driver van Pet Trade Innovations aan.
“We vieren dit jaar ons 50-jarig jubileum en dat wilden we op de PATS in stijl vieren. Er kwamen veel bezoekers op onze stand langs en we voerden een aantal leuke gesprekken met inkopers. Ik ben echt blij dat we terug zijn op deze fantastische show”, meldt Simon Lane, directeur van Ancol.
Grantley Rogers van Henry Wag reageerde eveneens tevreden. “Iedereen was blij dat de industrie elkaar weer onder één dak kon ontmoeten. We mochten veel nieuwe potentiële klanten ontvangen.”

De volgende editie van PATS wordt georganiseerd op 27 en 28 maart 2022 in Sandown (Verenigd Koninkrijk)

Share