Ga naar de inhoud

United Petfood zet expansie verder met overname De Haan Petfood

Eind december 2023 maakte United Petfood, de Belgische producent van honden- en kattenvoeding, dat het zijn Nederlandse collega De Haan Petfood overneemt. Laatstgenoemde is gevestigd in Nieuwkoop en gespecialiseerd in de productie van natvoer voor honden en katten in de vorm van hoogwaardige vleesbrokken in jus. Met meer dan 60 jaar ervaring in de productie van natvoer voor wereldwijde export, brengt het bedrijf belangrijke expertise in de United Petfood-familie.
“De overname van De Haan Petfood opent nieuwe wegen op het gebied van natvoer en stelt ons in staat om aan de groeiende vraag te blijven voldoen”, aldus United Petfood.
“We zijn verheugd om deel uit te maken van de United Petfood-familie en we zijn ervan overtuigd dat dit ons in staat zal stellen om ons zakelijk succes te consolideren. Op commercieel niveau kunnen we onze middelen bundelen, terwijl bestaande klanten van United Petfood toegang krijgen tot een ervaren producent van ingeblikt natvoer. We zullen tevens onze knowhow en ervaring op operationeel niveau kunnen delen. Na de overname zal Eddy Nijhof aanblijven als Managing Director van de vestiging, waardoor de service en de continuïteit voor bestaande relaties gewaarborgd blijft”, klinkt het bij De Haan Petfood.

Share