Ga naar de inhoud

Vakbeurs Green is na 4 jaar terug

Na een onderbreking van 4 jaar komt de private en publieke groensector van 25 t.e.m. 27 september 2022 opnieuw fysiek samen tijdens Green in Flanders Expo Gent. Zowel tuinaannemers, groendiensten, architecten als retailers vinden hun weg naar de enige Belgische vakbeurs voor tuin- en parkaanleg. Green staat garant voor trends en innovaties die de bezoekende bedrijven klaarstomen voor de toekomst. Zowel de private als de publieke groensector krijgt volop aandacht. Wat mag de bezoeker onder andere verwachten van de komende editie?
• 1,2, Tree Award voor het mooiste boomproject uitgereikt door de VVOG.
• 3 dagen diverse content in de Green Speaker door Groen Groeien en AVBS, gekoppeld aan een drankje in de Green Bar.
• VLAM & AVBS-seminarie rond ‘Green Cities Europe’.
• Tetra-Slotevent groendaken & -gevels: “Samen voor een kwalitatieve groene bouwschil” i.s.m. Confederatie Bouw, WTCB, PXL Research, UA, BFG, UHasselt, Green Roofs & Vlaio.
• Tentoonstelling Agentschap Stedenbeleid over 20 jaar Stadsvernieuwing.
• Fyto-opleiding – gewasbescherming vanuit AVBS.
• Green-night, de avondopening op maandag 26 september.
Op dinsdag 27 september komen ook openbare besturen naar Flanders Expo voor het gloednieuwe Open Spaces, de vakbeurs voor inrichting van de openbare ruimte. Open(bare) en recreatieve ruimtes zijn steeds belangrijker voor ons leefcomfort. Ruimtes om te ontmoeten, ontspannen of sporten. De inrichting en ontwikkeling ervan vraagt om innovatie en doelgerichte infrastructuur. Open Spaces brengt alle spelers samen, mét dubbel potentieel: voor leveranciers om producten en expertise te tonen, aan besturen om inspiratie op te doen. Minister Bart Somers zal alvast de officiële opening op zich nemen.

Share