Ga naar de inhoud

Van der Meer Dierengroothandel presenteert Train&Treat Adventure

Op zondag 11 september 2022 organiseert de Nederlandse groothandel in petcare Van der Meer van 10 tot 16u het Train & Treat Adventure, een dag waarop voor honden(eigenaars) van alles te beleven valt op het gebied van training en treats. Zo komen Alison Neil en ambassadeur Yesim Bilz van Kong naar Van der Meer om demonstraties te geven. Zij laten de nieuwste producten van dit bekende hondenspeelgoedmerk zien. Bovendien demonstreren ze hoe men de Kong-referenties in de training kan gebruiken. Geïnteresseerden kunnen zich via de banner in onze nieuwsbrief of op de site van Van der Meer registreren voor deze workshop.

Ook Trixie is aanwezig op het event en schotelt de honden een uitdagend agility parcours (dat bovendien ook te winnen valt) voor. Verder worden in een exclusieve preview de producten van Hunger for Words voorgesteld. Deze vormen de ideale manier om de eigenaar te laten praten met zijn/haar hond. Bovendien kan tijdens het event een pre-order op deze producten worden geplaatst. Tot slot pakt FarmFood, producent van voeding en snacks voor honden, uit met een heerlijke proeverij voor de viervoeters.

Uiteraard voorziet Van der Meer ook een hapje en een drankje voor de hondeneigenaars. Bovendien ontvangt elke aanwezige een mooie goodie bag. Tevens geniet men van aantrekkelijke kortingen en zijn er tal van prijzen te winnen.

Share