Ga naar de inhoud

Vestiging van Duponzoo in Dadizele verdwijnt

Dierenspeciaalzaak Duponzoo in Dadizele wordt eind volgend jaar gesloopt. Op de site en de nabijgelegen parking komt een nieuwe verkaveling. In 1994 streek het familiebedrijf Duponzoo neer in het centrum van Dadizele. Volgend jaar verdwijnt de winkel uit de gemeente. Het schepencollege van Moorslede keurde onlangs een sloopvergunning voor de site goed.

De klanten van Duponzoo blijven niet op hun honger zitten. Naast de winkel in Moeskroen maakt de dierenspeciaalzaak werk van nieuwe vestigingen in zowel Kuurne als Menen.
“26 jaar geleden begonnen we te schrijven aan het succesverhaal hier in Dadizele. Heel wat klanten kwamen van ver en namen een bezoekje aan Duponzoo op in hun dagje Dadizele. De zaak barst hier echter uit haar voegen. We zochten de voorbije jaren naar een manier om uit te breiden. Dat is hier jammer genoeg niet mogelijk”, aldus marketing manager Sabine Rotsaert. “Binnenkort wordt langs de Ringlaan in Kuurne de eerste spadesteek gegeven voor een nieuwe Duponzoo. Op het vlak van mobiliteit en ruimte een uitstekende locatie om een nieuwe, grotere en modernere winkel te bouwen. Naast de conceptstore in Kuurne komt er tevens een nieuwe winkel in het Tyberpark te Menen.” 

Share