Ga naar de inhoud

Vier de 48ste verjaardag van KONG mee tijdens KONG’s Sunday Funday

Van de Nederlandse groothandel Van der Meer worden petprofessionals blij. Enerzijds omdat je er altijd de beste deal krijgt en alles – van snavel tot snuit – altijd op voorraad is. Anderzijds omdat Van der Meer regelmatig leuke events en interessante Leer & Inspireer Sessies organiseert. Een van deze evenementen is KONG’s Sunday Funday. Dit jaar wordt het bekende merk van o.a. honden- en kattenspeeltjes maar liefst 48 jaar en dat verdient natuurlijk een groots feest! Daarom laat Van der Meer op zondag 21 april 2024 de confetti knallen ter ere van KONG. Bereid je voor op een dag vol gezelligheid! KONG-ambassadeur Yesim Bilz geeft de gehele dag door 10 minuten durende mini-trainingssessies over uitlopende thema’s, een unieke kans om bij te leren. Bij de Stuffing Booth verneem je hoe je een KONG optimaal kunt vullen. De gevulde KONGs worden gedoneerd aan het asiel. Tijdens het event maak je ook kans om €500 shoptegoed te winnen! Wie jarig is, trakteert bovendien! Geniet van heerlijke thee of koffie van Rogers Coffee Service en een smakelijke lunch.

Naast KONG zijn ook diverse andere leveranciers aanwezig. Maak tijdens het event bijvoorbeeld kennis met de collectie halsbanden en lijnen van het Italiaanse merk Morso. Neem deel aan de leer & inspireer sessie (inschrijven noodzakelijk, zie kaderstuk): ontdek waarom deze artikelen zo geliefd zijn bij Italiaanse hondentrainers en hoe je deze producten het beste kunt verkopen aan jouw klanten. Voorts vertellen ook Pawr (vegetarische hondenvoeding), Bia Bed (luxe orthopedische hondenmanden) en Advance (premium hondenvoeding) alles over hun producten. Kortom, dit wil je niet missen!

Wat: KONG’s Sunday Funday, een evenement bij Van der Meer ter ere van de 48ste verjaardag van Kong! Het wordt een groot feest. Naast Kong zijn er verschillende leveranciers aanwezig om over hun producten te vertellen. Ook honden zijn welkom.
Wanneer: Zondag 21 april van 10 tot 16 uur.
Waar: Groothandel Van der Meer, Hongkongstraat 71, 3047BR Rotterdam (Nederland).
Voor wie: Voor alle professionals in de dierenbranche.
Hoe inschrijven: https://vandermeerrotterdam.nl/kongs-sunday-funday/
Enkel inschrijven voor de Morso Producttraining is noodzakelijk, de rest van de activiteiten kan zonder inschrijving bezocht worden.

Share