Ga naar de inhoud

Vobra Special Petfoods bouwt nieuwe fabriek

Het Nederlandse familiebedrijf Vobra Special Petfoods, specialist in de ontwikkeling en de productie van kwalitatieve diervoeding, breidt uit met een nieuwe fabriek naast de bestaande productiefaciliteit in Veghel. Hierdoor wordt de productiecapaciteit met 50% vergroot en biedt het de producent van hoogwaardige honden- en kattenvoeders meer mogelijkheden om te voldoen aan de sterk groeiende, wereldwijde vraag.
“Er komt onder andere een derde productielijn, een extra magazijn en kantoren zodat we onze ondersteuning, service en hoogwaardige kwaliteit kunnen blijven waarborgen”, aldus algemeen directeur Edwin Roelands.

De uitbreiding is een belangrijke stap voor Vobra. Het biedt ruimte voor groei en ontwikkeling van het bedrijf. De nieuwe fabriek wordt voorzien van moderne, geavanceerde productietechnieken. Tevens worden er mogelijkheden gecreëerd om kleinere eenheden af te vullen. De bestaande fabriek, waar ook een eigen onderzoeksafdeling is gevestigd, blijft ook na de opening van het nieuwe pand operationeel. In december 2020 werd de bouw gestart. Op maandag 4 oktober 2021, Wereld Dierendag, wordt de nieuwe fabriek officieel geopend. Naar verwachting zal Vobra Special Petfoods in de zomer van 2021 al kunnen starten met proefdraaien. 

Share