Ga naar de inhoud

Voff Premium Pet Food neemt Carnibest over

Voff Premium Pet Food, een toonaangevende Europese leverancier van natuurlijke premium dierenvoeding, kondigde begin oktober de overname van Carnibest aan. Laatstgenoemde is een gevestigde Nederlandse producent van natuurlijke rauwe honden- en kattenvoeding en heeft een afzet in Nederland en België. Door de overname verbreedt Voff haar portfolio van natuurlijke premium dierenvoedingsmerken en versterkt het bedrijf haar positie op de Centraal-Europese markt.

Carnibest vult Voff’s bestaande portfolio van toonaangevende merken en producten aan met haar hoogwaardige natuurlijke rauwe diervoeding. De overname is de tweede die Voff dit jaar in Nederland realiseert – Energique was de eerste – en de tiende sinds de oprichting van het bedrijf in 2014. Carnibest is al 22 jaar een vertrouwd merk en deelt de visie van Voff om een wereld van gelukkigere en gezondere huisdieren mogelijk te maken. Als onderdeel van de overname besloot de vorige eigenares Corine Bunschoten om de organisatie te verlaten en andere mogelijkheden na te streven.
“Carnibest staat al meer dan 2 decennia synoniem voor premiumkwaliteit rauwe honden- en kattenvoeding en het was een genoegen om dit geweldige bedrijf te mogen opbouwen. Ik vertrouw erop dat Voff, dat eveneens gelooft in natuurlijke, premiumhuisdiervoedingsproducten, het merk Carnibest verder zal uitbouwen en uitbreiden. Bovendien zullen onze klanten nog beter bedienen”, stelt Corine Bunschoten.
“Het is echt spannend om Carnibest te verwelkomen in de Voff-groep. We volgen Carnibest al lange tijd en zijn er zeker van dat we samen het succesverhaal dat Carnibest sinds de oprichting is geweest, kunnen voortzetten”, vult Anders Kristiansen, CEO van Voff Premium Pet Food, aan.

Share