Ga naar de inhoud

Voff Premium Pet Food wordt The Nutriment Company

De Europese dierenvoedingsproducent Voff Premium Pet Food kondigde zijn rebranding aan naar The Nutriment Company, na de recente overname van Totally Natural Pet Products. De rebranding is bedoeld om het brede aanbod van The Nutriment Company op het gebied van natuurlijke voeding voor huisdieren te benadrukken. Sinds de oprichting in 2014 is Voff uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van natuurlijke, hoogwaardige voedingsproducten voor huisdieren. Voorafgaand aan de rebranding was Nutriment een merk onder Voff. In de portofolio van de onderneming vinden we daarnaast de merken Leo & Wolf, Oscar, Dibo, BARFGOLD, Carnibest, Haustierkost, Tintin & Talvilintu, Energique en AniForte terug. Volgens The Nutriment Company luidt de rebranding een ‘nieuw tijdperk’ in, waarin het bedrijf zijn portfolio verder wil diversifiëren en zich hierbij zal richten op hoogwaardige, natuurlijke premium diervoeding.
“De nieuwe naam laat zien dat hoogwaardige, natuurlijke voeding voor huisdieren in al haar facetten onze focus vormt. Deze visie zullen we voor alle producten en markten internationaal blijven uitdragen voor alle producten en alle markten”, zegt Anders Kristiansen, chief executive officer van The Nutriment Company. “Voedsel van hoge kwaliteit kan onze huisdieren immers helpen gezonder en gelukkiger te leven.”

The Nutriment Company wil zijn positie op de Europese markt ook verstevigen door te investeren in zijn productiesites en door de samenwerking tussen de merken in haar portfolio te versterken. Dit zal worden ondersteund door The Nutriment Company’s partnerschap met Axcel, een Scandinavische private equity die de groep in juli 2022 overnam.
“Ons doel is om de toekomst van de dierenvoedingsindustrie mee vorm te geven door innovatieve, duurzame oplossingen te bieden, die niet alleen voldoen aan de noden van de huisdieren, maar ook aan de behoeften van onze planeet”, aldus Kristiansen.

Zoals reeds aangegeven nam The Nutriment Company recent ook de Schotse firma Totally Natural Pet Products over. Laatstgenoemde is gespecialiseerd in de productie van rauwe hondenvoeding en natuurlijke hondensnacks en opereert vanuit een productiefaciliteit in de buurt van Glasgow. Met meer dan 30 jaar ervaring gaat Totally Natural Pet Product prat op een ethische benadering van het inkopen van hoogwaardige ingrediënten en het gebruik van vlees van humane kwaliteit. De producten worden voornamelijk verkocht aan dierenspeciaalzaken in het Verenigd Koninkrijk. Campbell Kyle en William Stewart, co-CEO’s van Totally Natural Pet Products, toonden zich verheugd over hun toetreding tot The Nutriment Company: “We kijken ernaar uit om samen te werken en de mogelijkheden voor ons team en onze klanten uit te breiden.”

Share