Ga naar de inhoud

Whitebridge Pet Brands komt in handen van NXMH

De in Brussel gevestigde investeringsmaatschappij NXMH heeft Whitebridge Pet Brands overgenomen. Dit Amerikaanse bedrijf omvat onder meer de merken Pet Botanics, Tiki Cat, Tiki Dog, Grizzly Pet Products, Cloud Star omvat. Financiële details omtrent deze transactie werden niet bekend gemaakt. NXMH was al in petcarebranche en is onder meer eigenaar van de Italiaanse firma Agras Petfood, die het merk Schesir produceert en verdeelt.
“Onder het motto ‘Better Together’ zijn we erg tevreden dat we voortaan deel uitmaken van NXMH. Deze deal moet ons in staat stellen om onze groei te versnellen, nieuwe markten aan te boren en verder in te zetten op innovatie”, aldus Olivier Amice, CEO van Whitebridge Pet Brands.
Ook NXMH is erg verheugd over hun nieuwste telg: “We waren erg onder de indruk van het Whitebridge-team en hun verwezenlijkingen in de afgelopen jaren. We delen dezelfde filosofie omtrent huisdierenvoeding, waarbij we vooral de nadruk willen leggen op natuurlijkheid en gezondheid”, klinkt het bij Jamie Hong, Managing Director van NXMH.

Share