Ga naar de inhoud

Wie vervoegt het team van INABA?

Tags:

INABA, een Japans familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 200 jaar, telt 2 divisies: voeding voor menselijke consumptie en voeding voor huisdieren. In Japan heeft INABA zich gevestigd als marktleider in de petfoodindustrie. Het bedrijf telt een uitgebreide productportfolio, waaronder het iconische product ‘Churu’ dat een revolutie in de industrie teweeg heeft gebracht. Dankzij de groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, breidt het bedrijf zich ook internationaal uit om wereldwijd huisdieren en hun eigenaars gelukkig te maken.

INABA is nu op zoek naar een full time vertegenwoordiger Dierenspeciaalzaken België. Het doel van deze functie is het genereren van inkomsten, het uitbouwen van zakenrelaties en het creëren van een positieve klantervaring. Dit alles terwijl de belangen van het bedrijf worden vertegenwoordigd en de zakelijke doelstellingen worden behaald. Saleservaring in de petfoodbranche is een must. Verder zijn uitstekende mondelinge communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Frans vereist, net als een goede kennis van het Engels.

Interesse of meer informatie gewenst? Neem contact op met Dhr. Hermen Jan Lok, Country Manager Benelux via e-mail: He_lok@inaba-foods.co.jp of telefonisch: +31 6 137 68 620. De volledige jobomschrijving kunt u raadplegen op https://www.linkedin.com/jobs/view/3846772836/

Share