Ga naar de inhoud

Winnaars eerste Pet Vision Awards bekend

Tags:

Op 16 mei jl. werden de winnaars van de Pet Vision Awards 2023, de prijzen voor de meest innovatieve producten tijdens de internationale vakbeurs Zoomark Internal in Bologna, bekend gemaakt. De ceremonie vond plaats in de Pet Vision-zone, waar de meer dan 1.000 nieuwe producten die door de Zoomark-exposanten werden ingestuurd, werden voorgesteld in de vijf megatrends. Een jury van experten, samengesteld uit internationale vakjournalisten (waaronder ook Pet & Garden Pro), bekroonde voor elke megatrend het product of de dienst die het meest in het oog sprong op het vlak van kwaliteit, technologie en innovatie.

Uiteindelijk werden volgende winnaars gekozen. In de categorie ‘Value for money’, bestaande uit producten en diensten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, ging de award naar Belcando Baseline van Bewital Petfood. Dit assortiment hondenvoer richt zich naar huisdiereigenaren, die op zoek zijn naar superpremiumproducten tegen goede prijzen.
De Pino snorharenvriendelijke slowfeeder voederkom van Ajour Bv werd de primus in de categorie ‘Green Transition’, waaronder producten en diensten met een significant niveau van duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid vielen. De voederkom is ontworpen om te voorkomen dat de snorharen van de kat de rand raken en het dier irriteren. Deze innovatie is vervaardigd op basis van zand.
In de categorie ‘Gezond & functioneel’, die producten en diensten met gezondheids- en/of functionele doeleinden omvatte, werd PH Detection Cat Litters van Shandong Ruida tot winnaar uitgeroepen. Deze kattenbakvulling beschikt over een pH-detector om de gezondheid van katten te controleren.
De DogoDrops by Dogoteka, natuurlijke oogverzorgingsdruppels voor het reinigen en hydrateren van de ogen, stond op het hoogste schavot in de categorie ‘Tailormade’, bestaande uit producten en diensten die erg gespecialiseerd en op maat gemaakt zijn.
Tot slot werd de award in de categorie ‘Spoil me more’ die producten en diensten met een hoge verwenfunctie bevatte uitgereikt aan Hydra Vegan Detox Collection van Pet Society. Het betreft een veganistische verzorgingslijn voor huisdieren.

Share