Ga naar de inhoud

Zoomark International pakt uit met webinars

Op 20 april 2021 vindt de eerste van een reeks webinars plaats, die Zoomark International organiseert in samenwerking met de voornaamste Italiaanse vakbladen uit de huisdierensector. Deze online-meetings vormen de aanloop naar de fysieke beurs die BolognaFiere van 10 tot 12 november 2021 organiseert. Zoomark International is trouwens het enige internationale evenement in Europa dat in 2021 fysiek zal worden gehouden. Tijdens de webinars gaat Zoomark International in gesprek met belangrijke spelers uit de petcaresector . Alle webinars staan in het teken van groei na de pandemie en worden gehost door één van de mediapartners van Zoomark International. Tijdens deze meetings zullen deskundigen en spelers uit de industrie een specifiek thema omtrent groei na de pandemie bespreken. Alle webinars verlopen in het Italiaans en zullen maximaal anderhalf uur duren, worden live gestreamd, en de opnames worden online beschikbaar gesteld voor degenen die niet aanwezig kunnen zijn.

Het eerste webinar, gepland op dinsdag 20 april 202, staat in het teken van ‘Digitalisering en innovatie’ en gebeurt in samenwerking met het Italiaanse tijdschrift Pet Trend. Het evenement wordt gemodereerd door Fabrizio Vallari (marketing expert, journalist en docent marketing & communicatie). Silvia Bosio (digitaal consultant en e-commerce specialist), Gianmarco Ferrari (voorzitter van ASSALCO), Marco Angeli (Key Account Manager Italië van Camon spa), Aldo Rossi (Marketing & Sales manager van Dorado srl) en Alessio Costa (General Manager van Rebo srl) zullen dit onderwerp bespreken.

‘De gespecialiseerde detailhandel na de pandemie’ vormt het onderwerp van het tweede webinar dat op dinsdag 18 mei 2021 plaatsvindt. Pet B2B magazine fungeert dan als mediapartner zijn. Redacteur Davide Bartesaghi zal de gesprekken tussen Gianmarco Ferrari (President van ASSALCO), Luciano Fassa (General Manager van Monge & C. spa), Vito Bolognese (Director van Pet Village srl), Dan Franco (President van Rinaldo Franco spa) en Francesco Ianora (General Manager van Wonderfood spa) leiden.

De reeks wordt op donderdag 8 juli 2021 afgesloten met een webinar over ‘hoe de communicatie in de huisdierenbranche het afgelopen jaar is veranderd’. Dan is Zampotta Pet Business de mediapartner. Moderator van dienst is de redactrice Cristina Mandaglio. De deelnemers zijn dan Filippo Giunti (reclamestrateeg), Nicola Benincasa (expert in verkooptechnieken), Fabio Bernini (Algemeen Directeur van Befood srl), Mirco Aringhieri (Eigenaar van Iv San Bernard srl) en Federico Carraro (Sales Manager van Sicce Italia srl).

Share