Skip to content Skip to navigation

pet food

De Hongaarse onderneming Partner in Pet Food (PPF), één van de grootste privatelabelproducenten van huisdierenvoeding in Europa, is de nieuwe eigenaar van de Zweedse fabrikant van huisdierenvoeding Doggy, die de bekende merken Bozita, Bozita Robur en Doggy & Mjau in zijn portfolio heeft.

Lily's Kitchen, de marktleider in het Verenigd Koninkrijk op het vlak van natuurlijk premiumdroog- en natvoer voor honden en katte

Deze nieuwe kauwsticks zijn luchtgedroogd en bieden de hond dus extra lang kauwplezier. Daarnaast zorgen ze voor een effectieve poetsbeurt van de tanden, waardoor ze tegelijk de adem verfrissen en de tanden sterk houden.

De firma BuddyBites, opgericht door de jonge ondernemers Mattijs Brandt en Charlotte Coene, stellen voor iedere hond een ideale voedingsmix voor. Dit gebeurt op basis van fysieke parameters die door het hondenbaasje online worden ingevuld.

ANIDO, de hoogmis voor de petcarebranche in de Benelux en Noord-Frankrijk, komt er langzaam maar zeker weer aan. Noteer alvast zondag 16 en maandag 17 februari 2020 in uw agenda, want dan kunt u in Kortrijk Xpo terecht voor de 21ste editie van deze vakbeurs.

Noteer alvast 16 en 17 februari 2020 in uw agenda, want dan wordt in Kortrijk Xpo de 21ste editie georganiseerd van ANIDO, de tweejaarlijkse vakbeurs voor alle professionals uit de petcarebranche in de Benelux en Noord-Frankrijk.