Ga naar de inhoud

All Fields neemt Nederlandse sectorgenoten Shop Support en Groen Field Marketing over

De firma All Fields uit Rumst is een uitvoerend fieldmarketing bedrijf, gespecialiseerd in de technische en de logistieke begeleiding van promotionele projecten in winkelpunten uit de retailsector. Concreet positioneert All Fields zich als een full serviceprovider voor retailers en leveranciers die op het winkelpunt een doordachte productuitstalling en -uitstraling willen genereren. Tevens monteert het bedrijf ook technische installaties en verhuist of restylet het winkels. Nadat het zelf al in Nederland actief is, meldt All Fields nu de recente overname van zijn Nederlandse sectorgenoten Shop Support en Groen Field Marketing. Voor zaakvoerder-oprichters Olivier Coeman en Giovanni Van Bael van All Fields betekent deze deal dan ook een aanzienlijke schaalvergroting met voordelige synergieën. Onder meer door de ligging van beide bedrijven, Rumst in België, en Leeuwarden in het noorden van Nederland, wordt de actieradius van All Fields strategisch uitgebreid.

Shop Support en Groen Field Marketing, beiden gerund door Marieke Veenstra en Auke Groen, opereren ook als fieldmarketing bedrijven die vanuit Leeuwarden heel Nederland bedienen. Shop Support is gespecialiseerd in de doe-het-zelf branche, van merchandising, shopstyling tot fieldmarketing. Groen Field Marketing is gespecialiseerd in de retail. Beide Nederlandse bedrijven autonoom werken en ook voor hun klanten en medewerkers verandert er niets. Er komt wel een nieuwe overkoepelende holding All Fields Invest waarin Marieke Veenstra en Auke Groen co-aandeelhouders en operationele managers worden.
Auke Groen: “All Fields benaderde ons voor onze kwaliteit als bedrijf met onze medewerkers, onze aanpak en ons netwerk. Er was een wederzijdse klik om samen te kijken naar schaalvergroting. De gesprekken gaven ons het vertrouwen dat dit mogelijk wordt door samenwerking over de grenzen, waarbij onze eigen kwaliteit en service gewaarborgd blijft”. Giovanni Van Bael en Olivier Coeman beamen: “Hun strategische ligging, samen met hun sterke, oplossingsgerichte reputatie en het feit dat we ook al gemeenschappelijke klanten deelden, was voor ons de trigger om met deze twee complementaire bedrijven te gaan praten. Deze deal zorgt dan ook voor een logistiek geoptimaliseerde Benelux-dienstverlening voor al onze stakeholders”.

Share